- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Volt már téma, ill. más is jelezte. Ezek szerint a legfrissebb update után is sz@r?
Egyébként olvasva itt a melegedéssel ill. a OnePlus 9 és a 9 Pro-val kapcsolatos hírt, benne egyre gyakrabban fogalmazódnak meg a következők:
• a Qualcomm túl gyakran, ill. egyre gyakrabban készít lehűthetetlen SoC-ot
és/vagy
• a gyártók nem képesek odafigyelni a hűtésre
• az a tudás, amit egy akár 30-35 °C külső hőmérséklet mellett nem tud az adott készülék károsodás nélkül, az nem tudás (pl. 4K videózás)
• semmi értelme a csúcs SoC-oknak, hogy ha azt csak szobai hőmérséklet mellett - vagy még ott sem mert igen hamar megy a throttling - kihasználni
• vajon tényleg nem lehet kompakt méretű, kompromisszummentes készüléket csinálni, vagy csak az Android gyártók képtelenek rá?
• a borzasztó rövid termékciklusoknak (~1/2 év és jön az új modell) "hála" ma már mindenki beta tesztelő.
• az előbbi pontból adódóan - ha csak nem Vér Pistike vagy valamelyik hozzátartozója vagy - nem érdemes új terméket venni. Egyfelől mert az elején még nagyon drága, másfelől még a tesztelés is a kedves vásárló fejezheti be
• aztán ott van ez a VoLTE. Vicc, hogy itt tartunk, hogy az EU-ban hivatalosan forgalmazott telefon nem minden szolgáltatónál működik rendesen. Minek vegyek új telefont, ha régi tökéletesen működik, miközben az új lehet nem is fog VoLTE módban?
• support: Mi van? Adott esetben a csehekhez kell visszaküldeni a telefont? Ez nyilván valami rossz vicc! A már tetszhalott állapotban lévő Huawei-nek is jobb support-ja van ennél.Összefoglalva: félek, hogy ordas nagy bukó lesz ez a telefon, és akkor majd jönnek az okosak, hogy lám-lám, nem fogyott, vagyis nincs is rá (mármint a kompakt telefonokra) kereslet.
-
Rommel6600
őstag
Ugyan nem hadsználok AOD-t, de nekem is feltűnt, hogy minden helyzetben (lockolt screen esetén is) a fényerőt automatikusan állítgatja, viszont sokszor nekem túl erős amit használ. Inkább 60±10%-on tartja, vissza szoktam venni 40±10%-ra. Nem tudom erre haszál-e valami A-t, hogy megtanulja a szokásaimat?
-
Ha lehet produkálni a hibát, akkor visszavinném. A kérdés az, hogy hova... és hogyan lesz intézve a gari... és itt visszaértünk az előző kérdésemhez...
Teli van Samsung szervízekkel az ország, ahol élő emberek várnak, akik átveszik tőled az eszközt, megbeszélik mi van és úgy nyitják a munkalapot. Vittem céges telefont többször és még vidéken is megoldható így... ahogy írom. Tudom, hogy ez kivételes dolog, mert az egyik legnagyobb gyártó... ezt nem is várom el az Asus-tól... De akkor mi van helyette? Hány év gyári gari; és az hogy működik?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest