- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
-
Mobilarena
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wayneso
csendes tag
Elnézést Zenfone főisten császár, véletlenül rosszat linkeltem.Éppen a bölcseleteit bifláztam be hogy bármikor tudjak idézni belőlük és eközben vétettem a hibát. Amennyiben felnőhetek ama magasságra ahol ön honol , akkor remélem megszűnnek ezek a bagatel hibáim. Addig is kimérek magamra 30 korbács ütést , holnapra pedig már szervezem a nyilvános megkövezésemet.
Ajánlom magamat.
Legyen szíves törődjön bele : A lónak is négy lába van , mégis valakinek csak a f...a jut. Nekem most ön jutott.
-
wayneso
csendes tag
Akit érdekel és már tűkön ül [link] .
-
wayneso
csendes tag
Ha még aktuális akkor leírom. A CN verziós telefon dobozában benne van az eredeti garanciajegy és nem a netről kell letölteni. A kezelési amit mellékelnek az egy kihajtható kis papír ami a gyors beüzemelést írja le és szemlélteti ábrákkal, aminél természetesen az írás kizárólag csak a rizspusztítók nyelvén olvasható.
-
wayneso
csendes tag
válasz
FishSpine #5777 üzenetére
Ha csak a dobozt látod , akkor a doboz hátulján megnézheted. Ezt kell nézned
. Ezen a képen a TW a Taiwani verzió rövidítése, ha CN van ott akkor az a Kínai verzió, ha pedig WW látható ott akkor biztos lehetsz benne hogy azt kell neked. Fehér holló erre felé az US verzió , de ha olyat látsz akkor az is megfelel neked.
-
wayneso
csendes tag
Sziasztok
Gps problémája volt már valakinek? Próbáltam a gps test programot de a status üzenet : no fix az on helyett. Mit állíthattam el? Hogy bírhatom működésre?
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest