- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Visszatér a Pebble
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
Ja bocs hülyeséget írtam annál nem lesz a dokkolóban aksi ha igaz, de még nincs hivatalosan bejelentve szóval még akár lehet is. Meg valszeg leszenk más atom z3740d-s tabok is amikbe lehet ugyan így 2 aksi és azok valszeg fogják tudni.
"A (dokkoló nélkül) 550 grammos gép 31 Wh-s akkumulátora 11 órás üzemidőt tesz lehetővé."
Ezt találtam így hirtelen.[ Szerkesztve ]
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
satz18
őstag
Sztem az asus transformer book 100 is fog tudni menni 10 órát legalább, ha dokkolón van, és ennél a cuccnál könnyebb is ráadásul. Azon is lehet netezni, böngészni, szöveget szerkeszteni is, és bármilyen x86-os programot használni ami egyetemen kellhet. E mellett olcsóbb, de kisebb a felbontása. Játék szempontjából pedig azon múlik, hogy valakinek a droidos, valakinek a PCs játékok jönnek be.
[ Szerkesztve ]
-
satz18
őstag
válasz MuzikJunkie #15 üzenetére
Agy kicsit többe került notebookban ez a felbontás. A samu megoldása 400k eleve. Már egy FHD kijelzős is 200 felett kezdődik. Egy mezei 1440p-s monitor magába 150k. Szóval van egy paraméter amiben ez azért jóval jobb. Nem mellesleg ebben a betűméret jól skálázódik felfele, ami a win8.1 ig nem megoldott probléma. Azaz jelenleg sem.
-
satz18
őstag
Ez megint szépen sikeredett, de azért én előreláthatólag maradok a book 100-nál mert az mégse egy nagy telefon, hanem egy kis PC.
Amúgy pl egy NOVA3-at lehet ezen a kütyünk egér + billentyűzettel használni hamár van rajta tisztességes USB port?Asus G513QY, Samsung A52s 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Lexus, Toyota topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Amazon Kindle 2022, 16GB, kék eladó
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest