- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabferi
tag
válasz
Ashenvale86 #279 üzenetére
Hali,
Én két hónapja vettem az iPon-ban egy refurbishedet a hozzávaló billentyűzettel.
Nem tudom mi a refurbished benne, mert egy tökéletesen új, teljesen karcmentes, haználatnak a legkisebb nyomát nem mutató cuccot kaptam. Olyan szinten volt új, hogy még a kibontás utáni új "szag" is megvolt (tudod, aza műanyag illat ami a műszaki cuccokkal jár). Szoftveresen is teljesen új volt, elindítás után szépen végigvezetett a beállításokon, láthatóan teljesen originál volt.
Maximálisan meg vagyok elégedve, azóta is jól szolgálja a családot, nekem külön öröm hogy olyan tabletem van amihez alapból van tutkó kis touchpados billentyűzet, a teljesítménye pedig tökéletes: ami játékot kipróbáltam rajta az pöpecül futott.
60 egynéhány ezerért szerintem tökéletes vétel.
-
szabferi
tag
Sziasztok,
Újdonsült android és tablet tulajdonosként, aki kuka a mobilinternethez is kérdezném, hogy a WIFIn kívül lehet applikálni vmi mobilinternetet erre a tabletre?
Pl a billentyűzeten lévő USB foglalatba ha benyom az emberfia egy 3g sticket, akkor van esély a működésre vagy ez teljesen halott ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen házat vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Konteó topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged