- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabferi
tag
válasz
Ashenvale86 #279 üzenetére
Hali,
Én két hónapja vettem az iPon-ban egy refurbishedet a hozzávaló billentyűzettel.
Nem tudom mi a refurbished benne, mert egy tökéletesen új, teljesen karcmentes, haználatnak a legkisebb nyomát nem mutató cuccot kaptam. Olyan szinten volt új, hogy még a kibontás utáni új "szag" is megvolt (tudod, aza műanyag illat ami a műszaki cuccokkal jár). Szoftveresen is teljesen új volt, elindítás után szépen végigvezetett a beállításokon, láthatóan teljesen originál volt.
Maximálisan meg vagyok elégedve, azóta is jól szolgálja a családot, nekem külön öröm hogy olyan tabletem van amihez alapból van tutkó kis touchpados billentyűzet, a teljesítménye pedig tökéletes: ami játékot kipróbáltam rajta az pöpecül futott.
60 egynéhány ezerért szerintem tökéletes vétel.
-
szabferi
tag
Sziasztok,
Újdonsült android és tablet tulajdonosként, aki kuka a mobilinternethez is kérdezném, hogy a WIFIn kívül lehet applikálni vmi mobilinternetet erre a tabletre?
Pl a billentyűzeten lévő USB foglalatba ha benyom az emberfia egy 3g sticket, akkor van esély a működésre vagy ez teljesen halott ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest