Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Megneztem a reklamot. Az elso szituban a bookstand case-em hasznalhato, lenne, mivel szoktam hosszabb maileket irni iPad-en igy megoldhato lenne szamomra.
Az akksi problemarol megirtam a velemenyem fentebb, egyedul talan a pendrive-os pelda ami valoban megallja a helyet, bar felhobol szerintem elernem ha a sajat doksi kellene, bar szerintem egy tablet nem is arra valo, hogy adatokat masolgassunk, hanem, hogy siman, egyszeruen hasznalhassuk.
Ahogy pedig az utolso reszenel a reklamban elokapja a keyboard-ot, az meg vicces, mert ergo igy 2 cuccot kell magaval hordania, ha a tabletkent hasznalja az eszkozt. Igy ugrott a mobilitas.
-
Touch-ko
őstag
Viszont a billentyuzettel, pont, hogy notebook-kent hasznalod, ergo a tablagep elvesziti azon funkciojat amiert letjogosultsaga van. Ha keyboard-dal hasznalod, akkor hasznalhatnal ennyi erovel notit is, nem? Raadasul plussz suly, es ha nem kell a keyboard, akkor az ugye tenni kell valahova. En egy eletszeru peldat irnek neked:
Van a keyboard es van a "tablet". Egyszer kell a tablet keyboard nelkul, a keyboard-ot valahova tenned kell, ha nem akarod hasznalni..
Tovabba ha epp a keyboard-dal hasznalod, akkor pont, hogy a tablet funkciot "olod" meg vele, ugyanis a tablet pont a smartphone es a noti koze lett bepozicionalva..Tudom, plussz akksi, de sajat tapasztalatbol kiindulva az iPad-em akksija 10 orat bir. Ez eleg nekem boven.
-
Touch-ko
őstag
Nem ertem miert jo nekem ez a billentyuzet?
Az emberek nem laptop, vagy asztali gep helyett vesznek tabletet. Ha mar veszek tabletet, akkor nem a jol megszokott notebook formavilagot (felnyithatos) design-t akarom nezni, hasznalni, hanem egy masik megoldast, ami relative ujdonsag (hiszen az atlag embernek 3 evvel ezelott nem volt tabletje) igy jobb felhasznaloi elmenyt nyujt billentyuzet nelkul, mint billentyuzettel..
Szerintem ertelmetlen ez a keyboard-os "okossag"Aki notit akar venni azt fog, aki tabletet, az azt fog. Viszont a kettot kombinalva, nalam nem nyero a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged