Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pleslie82

tag

válasz fireman123 #1197 üzenetére

Én nem vagyok elájulva a tabtól, de most rászántam egy kis időt és most egész működőkèpesnek tűnik. Nagyon sokat jelentett, hogy lecseréltem az Asus ZenUI launcher-t a Nova-ra. Telefonon is ezt használom évek óta. Sokkal kevesebb memóriát foglal szerintem, mert gördülékenyebb a rendszer. Jó a zenUI, de valószínűleg nagyon erőforrás igényes..
    A felbontásról annyit, hogy 2K-s Note 4-et használok, de nem fáj használnom a tabot sem. Nem zavar. Szerintem nincs gond a kijelzővel. Most vettem hozzá BT billentyűzetet, mert erről akarok dolgozni távoli eléréssel szabadság alatt és ilyen felbontással is szépen, probléma nélkül, tökéletesen olvashatóan jeleníti meg a win8-as munkahelyi gépemet és programokat. Tehát munkára is használható.
    Végső konklúzió, hogy a launcher csere nálam sokat javított a helyzeten. Az 1 giga RAM, az 1 giga RAM. :)

• macskajancsi

aktív tag

válasz fireman123 #1197 üzenetére

Szia!

Én asszonynak vettem egy refurbished ilyen 27k körül január közepe-vége felé, ennyiért szerintem ajándék volt.
    Gyári patika, karcmentes állapot, pár hónap garival.
    Egyből frissítettem a legújabb Androidra, nekem semmi gondom nincs vele azóta.
    Office, net, youtube szépen megy rajta, gyors a kicsike. 1-2 játékot is próbáltam már, azokkal sem volt gond.

Az 1GB RAM-tól nem szabad sokat várni: ha pl. nyitva van az office-ban (ez a hivatalos M$-es Word és Excel a kompatibilitás végett) egy fájl, de közben mondjuk rágugliznál valamire, akkor készülj fel, hogy az el nem mentett munkád elveszik. Ugyanis a kevés memória miatt sajna alattomosan bezárta a háttérben az szövegszerkesztőt.
    Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.

Illetve nézd meg a képét szerintem élőben is vásárláskor: ha ki tudsz békülni a felbontásával, akkor ezen a kettő említett dolgon kívül sok bajod szerintem nem lesz vele.
    Engem mondjuk kicsit zavar az alacsony felbontás, mert a telefonom is nagyobbat tud mint ez, de hát ennyiért ne válogasson az ember. :)

Új hozzászólás Aktív témák