- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pleslie82
tag
válasz
fireman123 #1197 üzenetére
Én nem vagyok elájulva a tabtól, de most rászántam egy kis időt és most egész működőkèpesnek tűnik. Nagyon sokat jelentett, hogy lecseréltem az Asus ZenUI launcher-t a Nova-ra. Telefonon is ezt használom évek óta. Sokkal kevesebb memóriát foglal szerintem, mert gördülékenyebb a rendszer. Jó a zenUI, de valószínűleg nagyon erőforrás igényes..
A felbontásról annyit, hogy 2K-s Note 4-et használok, de nem fáj használnom a tabot sem. Nem zavar. Szerintem nincs gond a kijelzővel. Most vettem hozzá BT billentyűzetet, mert erről akarok dolgozni távoli eléréssel szabadság alatt és ilyen felbontással is szépen, probléma nélkül, tökéletesen olvashatóan jeleníti meg a win8-as munkahelyi gépemet és programokat. Tehát munkára is használható.
Végső konklúzió, hogy a launcher csere nálam sokat javított a helyzeten. Az 1 giga RAM, az 1 giga RAM. -
macskajancsi
aktív tag
válasz
fireman123 #1197 üzenetére
Szia!
Én asszonynak vettem egy refurbished ilyen 27k körül január közepe-vége felé, ennyiért szerintem ajándék volt.
Gyári patika, karcmentes állapot, pár hónap garival.
Egyből frissítettem a legújabb Androidra, nekem semmi gondom nincs vele azóta.
Office, net, youtube szépen megy rajta, gyors a kicsike. 1-2 játékot is próbáltam már, azokkal sem volt gond.Az 1GB RAM-tól nem szabad sokat várni: ha pl. nyitva van az office-ban (ez a hivatalos M$-es Word és Excel a kompatibilitás végett) egy fájl, de közben mondjuk rágugliznál valamire, akkor készülj fel, hogy az el nem mentett munkád elveszik. Ugyanis a kevés memória miatt sajna alattomosan bezárta a háttérben az szövegszerkesztőt.
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.Illetve nézd meg a képét szerintem élőben is vásárláskor: ha ki tudsz békülni a felbontásával, akkor ezen a kettő említett dolgon kívül sok bajod szerintem nem lesz vele.
Engem mondjuk kicsit zavar az alacsony felbontás, mert a telefonom is nagyobbat tud mint ez, de hát ennyiért ne válogasson az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged