- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskajancsi
aktív tag
válasz
daikonblaze #1209 üzenetére
Így elsőre passz.
A helyedben én utánaolvasnék egyéb fórumokon, hátha ott írnak valami okosat.
Vagy nekiállnék: felmásolnám az update-et, és ha észreveszi, hogy van update, akkor hajrá.
Nem sok esélyt látok rá hogy brick lesz belőle, de hát ezért kéne szétnézni. -
macskajancsi
aktív tag
válasz
daikonblaze #1206 üzenetére
Szia!
Olvass vissza itt kicsit, le van írva szépen: az új update nem OTA (automatikusan letölthető), hanem kézzel kell letölteni, bemásolni, megfrissíteni. -
macskajancsi
aktív tag
válasz
fireman123 #1197 üzenetére
Szia!
Én asszonynak vettem egy refurbished ilyen 27k körül január közepe-vége felé, ennyiért szerintem ajándék volt.
Gyári patika, karcmentes állapot, pár hónap garival.
Egyből frissítettem a legújabb Androidra, nekem semmi gondom nincs vele azóta.
Office, net, youtube szépen megy rajta, gyors a kicsike. 1-2 játékot is próbáltam már, azokkal sem volt gond.Az 1GB RAM-tól nem szabad sokat várni: ha pl. nyitva van az office-ban (ez a hivatalos M$-es Word és Excel a kompatibilitás végett) egy fájl, de közben mondjuk rágugliznál valamire, akkor készülj fel, hogy az el nem mentett munkád elveszik. Ugyanis a kevés memória miatt sajna alattomosan bezárta a háttérben az szövegszerkesztőt.
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.Illetve nézd meg a képét szerintem élőben is vásárláskor: ha ki tudsz békülni a felbontásával, akkor ezen a kettő említett dolgon kívül sok bajod szerintem nem lesz vele.
Engem mondjuk kicsit zavar az alacsony felbontás, mert a telefonom is nagyobbat tud mint ez, de hát ennyiért ne válogasson az ember. -
macskajancsi
aktív tag
Sziasztok,
Ma vettem meg életem első tabletjét, és pont egy tf103c lett belőle.
Pár kérdés:
- nektek meddig bírja az akksi mondjuk youtube lejátszás módban, max fényerőn? (használt a cucc, és szeretném kideríteni, h trágya-e az akksi, de ugyanerre alternatív megoldást is szívesen fogadok)
- billentyűzet magyarosítást/magyarítást (sosem tudom melyik a helyes) csinált már valaki? 3M Rania fóliából pont nincs rávaló méret... :/Egyelőre ennyi, egyelőre olvasgatom a régebbi hsz-eket, hátha okosabb leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged