- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMiklós
újonc
Üdv!
Az én "kicsikém" megbetegedett, most a III. Huszti út 34-ben levő FixDirect-nél van kezelésen.
Kórisme:
-bekapcsoló gomb "letapadt" (nem tudta még az átvevő leányzó sem kipiszkálni a műkörmével sem), nem lehetett bekapcsolni (olyan volt mintha mellé ment volna)
-a töltőt rádugva sem kékes/fehéren sem pirosan nem világított a led
-mielőtt elhalt volna még 1* visszatért de akkor már a billentyűzetet sem látta. Ismerős problem -dokkolóból ki és vissza (de utána már se kép se hang).
Mielőtt bevittem volna érdeklődtem telefonon, és volt egy érdekes kérdés:
-milyen op rendszer van rajta? Ez miért függött a fentebb említett jelenségektől??? -passzzz
De a gép átvevő hölgy óva intett a Win10-től!
Szerintem sem kell, mert minek....Sem kiforrva nincs még (driverek...), ez meg vígan elmegy Win 8.1-el is!Járt-e már valaki hasonlóan (kapcsoló beragadva stb...)?
Neki mikorra lett gép belőle? (Garis még !)Üdv BMiklós
-
BMiklós
újonc
Üdv!
Olvasgatom itt a frissítési gondokat.
Felmerült egy ötlet bennem, az offline update.
Nem próbáltam még, így csak ötlet.
A programok hozzá:
1. WHDownloader -letölti a frissítéseket (próbáltam már laptopon Win7/64 bittel és megy!). Tudja a Win 8.1-et megnéztem most.
2. wsusoffline -ez nem próbáltam még ki a.
A dolog lényege az lenne, hogy pl egy laptoppal, vagy nagyobb géppel letölteni a frissítéseket, át a tabletre az meg hadd játsszon el vele. -
BMiklós
újonc
válasz
SharpSA #3687 üzenetére
Üdv!
"Üdv!
A recovery partíciót ki lehet íratni egy pendrive-ra. Arról az egész gép újratelepíthető.
Pendrive-ról bootolni csak a secure boot kikapcsolásával lehet."Így utólag belevágnék ebbe az akcióba.
De ez a Recovery partició rejtett.
Hogy lehet elővarázsolni?
Az apropóját az adja, hogy az Intersparban most van pendrive akció.
Toshibát hirdetnek, de helyette Kingston van.
8Gb 2000.-
16Gb és 32Gb-st is hirdetnek elfogadható áron.Üdv BMiklós
-
BMiklós
újonc
Ez a kábel a másik amit vettem -de ez sem tölt.
http://www.notebook-alkatresz.hu/micro_usb_hub_kabel-u85239.html#tab_alkreszlet-tab
Pedig az ismertető szerint kellene, hogy menjen.
De erre legalább van gari.
A Makrotex-esre nincs.
Köszi amit linkeltél.
A második az "izgalmas", csak egyenlőre nem találok üzletet sem ahol meglehetne rendelni BP-n.
De viszont találtam egy ilyen oldalt:
http://tech.firstpost.com/news-analysis/how-to-make-your-own-usb-otg-cable-for-an-android-smartphone-29503.html -
BMiklós
újonc
válasz
envagyok #3849 üzenetére
Ilyesmi megfordult az én fejemben is.
Vettem is kétfélét BP-n.
Ez volt a második:
Micro USB OTG HUB kábel töltési funkcióval
http://makrotex.hu/Micro-USB-OTG-HUB-kabel-toltesi-funkcioval.html
Az első is hasonló csak az passzív eszköz (abszolút nem tölt).
A másodikon ugyan van egy átkapcsoló, a tablet ki is írja, hogy tölti de gyönyörűen lement az aksi 71%-ra.
Értsd nem tölti! Ha OTG-re rakom akkor viszont átkapcsolja és megjelennek az USB aljzatok.
De úgy belegondoltam, hogy végül is nem megoldható a dolog.
Hogy választod le az eszközt?
Hiszen töltés oldal felől ott lesz az állandó 5V táp. -
BMiklós
újonc
Köszi ezeket is, nem ismertem őket, de kipróbálom őket majd.
Azért kérdeztem a Ghostos megoldás, mert azt már Win98-óta használom.
Egy megbízható 100%-ban működő megoldás.
Soha nem bíztam a Win-es megoldásokban, mert mindig akkor hagynak cserben amikor a legjobban szükség van rá, A Norton Ghostos megoldással még sérült partíciót is sikerült lementeni, és jól vissza állítani egy másik HDD-re -a rendszer azóta is működik azon a gépen. -
BMiklós
újonc
Üdv Mindenkinek!
Vettem egy Asus Transformer Book 64GB + 500GB (T100TA-DK007H)tabletet+dokkolóval.
Operációs rendszer: Windows 8.1 operációs rendszer
Ugyebár a Win addig működik amíg az ember nem kezd el rá telepítgetni a programokat. Utána már csak összekuszálja az ember, akár az összeomlásig is. Nahát ezért gondoltam, hogy lementem, ha meg "gebasz" van akkor vissza írom..
A "terv" az volt, hogy USB-s dvd-vel bebootolok és majd lementem Ghosttal.
Próbáltam a Hiren's boot cd 10-et és a 15.2-őt is. Be se bootol róla. Ezután próbáltam a Hiren's 15,2-őt pendrive-ra kirakni. Be se bootol róla F2-vel a Bios át van állítva Usb-s boot-ra. Nézegettem már a netet, de nem találtam rá megoldást. Vissza állítási pontot csináltam. A pendrive-ot egy notebookkal kipróbáltam, azt le is mentettem, ott működött.
Kérdéseim:
-próbálkozott-e már valaki sikerrel?
-megoldás esetleg rá, vagy ötlet?
Most ahogy nézem a csatlakozókat én az USB3-ba (kék színű) dugtam a pendrive-ot. Azt tudom, hogy ezt csak driver telepítés után szokta használni a rendszer. De úgy látom, hogy van USB2-es portja is, csak ehhez meg kábel fog kelleni, megvettem és sem az USB-s külső író, sem a pendrive nem bootol be.
Azt olvastam már itt a Fórumon, hogy van valami vissza állítási terület (megnéztem a gépen és ott van).
De mivel is hozható ez elő?
Azt is olvastam, hogy valaki már vissza állította, de gondja támadt a wifi-s résszel, tehát nem egy 100%-os megoldás ez se.
A válaszokat előre is köszönöm.Üdv Boeder
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest