- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilidzser
tag
Nálunk a családban most már 2 Asus T100 és 2 Ipad van. Az Asusok nagyon bejöttek...
Egyébként Cetelem hitelkártyával 108.000-ért elhozható, úgy mindenképp Best Buy, jelenleg tényleg nincs alternatívája... -
Ilidzser
tag
válasz
zorromoto #288 üzenetére
Nálam Macbook Air, iPad Mini volt eddig, most ezzel bővült a tárház, de a Mini retina még lehet be fog surranni a Mini helyére.
Android kilőve, de a teljes értékű windows + csempék nagy előny. Ez Apple nyelven olyan, mintha lenne egy lecsatolható Macbook Air, ami a lecsatolás előtt OSX, tabletként IOS.
Hibának érzem, hogy a bill. túl könnyű, ezért, ha hátrébb hajtom a tabletet, akkor borul.
Szabad hely a telepítések után 36 GB körül van, ami azért nem sok, de ha a 16-os ipademmel hasonlítom, akkor azért nem rossz. Bár mások az app méretek is.
A gombok kattanása tényleg elég érdekes, az nem tűnik olyan minőséginek, viszont maga a tablet nagyon jó.
A touchpad, hogy gesztusvezérelt, szintén pirospont.
Ennyi pénzért még mindig ajándéknak érzem, tekintve, hogy milyen lehetőségek vannak.
Mondjuk netezni ágyban még mindig az iPad Mini a nyerő!:-) -
Ilidzser
tag
Igen, pont ez az. Én egy samsung Ativ Pro-t néztem, de annyira nagy a tablet rész, hogy kezelhetetlen. A Full HD felbontás is már sok.
Egyik haveromnak egy Acer w510-e van, nekem ott tetszett meg ez a megoldás. Annak a billentyűzetében van plusz aksi, de cserében 20 dekával nehezebb. Ez egész jónak tűnik. Lassan elkezdem tesztelgetni is, kíváncsi leszek az alma uralom mellett, hogy mit tapasztalok.
Gondolkodtam az IPad Air-en, de az árkülönbözet zongorázható. Ez pedig így egy netbook és tablet egyben, HDMI kimenettel, USB-vel.
Én sem láttam más alternatívát. Egyedül a SIM foglaltatot hiányolom. 160-ért kaptam volna egy Acer W511-et, de még az a felár is soknak tűnik, arról nem beszélve, hogy az Acer milyen ronda...az Asus meg szép!:-) -
-
Ilidzser
tag
Én is kíváncsi lennék a benyomásokra.
Azon gondolkozom, hogy ez a gép mennyivel jobb/rosszabb, mint egy acer W510? Mi a különbség közöttük? -
Ilidzser
tag
Akkor november 7-én Magyarországon is kapható lesz vajon?
Ezt nagyon ki akarom próbálni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged