- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Vittorio85 #841 üzenetére
Az bizony
-
válasz
Vittorio85 #819 üzenetére
A Raspberry Pi egy mini számítógép, aminek a felhasználási módja igazából végtelen.
KODI egy szoftver Raspberry-re, amin történhet a lejátszás és a filmek/sorozatok kezelése. Saját felhasználófelülete van, amit távirányítóval is tudsz kezelni. HDMI-vel kötöd ki a TV-re.
Természetesen a rádugott USB külső meghajtó elérhető minden eszközön, lehet rá másolni bárhonnan, vagy torrentezni magán a Raspberry-n.Transkódolni a Plex tud. A lényege, hogyha mobilról nyitod meg, akkor oda mobil minőségben küldi a filmet, ha 4K TV-re, és a forrás is 4K, akkor oda abban (és még bitrate-et is lehet állítani), tehát akár 100 megabit alá is veheted a bitrate-et, hogy átmenjen a TV LAN portján.
-
válasz
Vittorio85 #816 üzenetére
Ott spórolnak, ahol tudnak. Ha AC-s a Wi-Fi-je, és optimálisak a nálad uralkodó körülmények, akkor jobban jársz azzal.
Mondom, ezek az opcióid vannak:
- direktbe a külső USB a TV-re dugva
- valamilyen közbülső eszköz, ami tud transcode-olni, vagy egyszerűen maga végzi a kemény munkát a lejátszással és úgy van kikötve a TV-re HDMI-velUtóbbi példa Raspberry Pi (csak a 4-es támogat 4K HDMI-t) és KODI, vagy Plex, és akkor a Raspberry-re, vagy a routerre dughatod a külső USB meghajtót, hogy mindenki elérje.
-
válasz
Vittorio85 #812 üzenetére
A legtöbb TV-n, még a 4K-sokén is 100 megabites LAN csatlakozó van. Ez pedig kevés lehet már az akadásmentes 4K filmek lejátszáshoz. Nyilván függ a bitrátától, de a minőségibbek nem fog átmenni rajta akadásmentesen.
Megoldás: transcode, vagy direktbe USB-vel a TV-re. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Vittorio85 #808 üzenetére
Nekem ezzel a routerrel még különösebb bajom még nem volt, eddig jobbára szoftveresen volt 1-2 hiba, de ezek mind megoldhatóak voltak.
AC88U-t nem vennék, mert vannak vele gondok szoftveresen ha jól tudom a realtek swich része nem az igazi.
A 4k streamet mi szolgáltatná, mi lenne a szerver? -
cyber86
őstag
válasz
Vittorio85 #808 üzenetére
Én megpróbálnék máshol venni 1 ac86u-t, mert szerintem időt állóbb főleg a procija nagyon brutál. Lehet csak bele futottál 1 hibásba, mert nálam tökéletesen fut minden.
-
rolixyz
tag
válasz
Vittorio85 #787 üzenetére
Próbáld meg a Wireless menüpontban a Professional fül alatt kikapcsolni az Airtime fairnesst és Universal beamformingot 2.4 és 5ghz-re is. Illetve a multi user MIMO-t is kinyomtam 2.4nél.
Sokat gugliztam meg olvasgattam snbforumson, ezeket mindenképp ajánlják kikapcsolni, olyan univerzális optimalizálásokat próbál végezni amit nem minden kliens szeret. Kb. Hetente előfordult nálam is, hogy eldobta valamelyik wifit, vagy 1-1 klienst, mióta ezeket belőttem, egy hónapja jól megy. Igaz én 384.17 merlin fw-n vagyok -
válasz
Vittorio85 #797 üzenetére
Én tökéletesen elégedett vagyok vele, minden eszköz rendben csatlakozik rá, nem dobál el semmit. 5GHz-en vannak stabilan azok az eszközök, amik támogatják.
256 fős társasház 6. emeletén lakok, tehát azért vannak környezetben eszközök szép számmal.Szinte alapbeállításokkal használom:
Egyedül ezeket változtattam:
- 2.4 GHz csak 20 MHz
- 2.4 GHz nem választhatja a 12 és 13 csatornákat
- 5GHz nem választhat DFS csatornákatÉn meglátásom szerint teljesen jól működik az auto csatorna választás és a Smart Connect is, így nyugodtan használhatom ugyan azt az SSID-t mindkét frekvenciához.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Vittorio85 #797 üzenetére
Csináltál olyat, hogy Gyári alapbeállítás?
Illetve ezt [link] csináld meg, jártam már úgy hogy kellett ez is. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Én semmi ilyen eldobálást nem vettem észre, pedig a VoWiFi esetén telefon beszélgetés esetén azonnal észrevenném.
-
válasz
Szerintem mind ilyen.
Nekem is eldobja néha az 5G-t, van hogy hetekig nem, aztán volt hogy heti 2x is. Merlint felraktam, azon ritkábban jelentkezett. Most újra a gyárit tettem vissza, mert tettem rá hűtést, hátha attól stabilabb lesz. a cpu 80 fok körül volt, hútéssel 55 körül. Eddig nincs hiba. Kb 2 hete megy. -
cyber86
őstag
válasz
Vittorio85 #784 üzenetére
Csináld meg a beállításokat amit írtam főleg a vezérlőcsatornát fixáld le.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Vittorio85 #784 üzenetére
Ez szoftveres hiba volt akkor, ha hardveres lenne akkor az most se menne.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Vittorio85 #779 üzenetére
Nem tudom mennyire tűnt fel neked, de a routered azt írja a vezérlőcsatornánál, hogy a jelenlegi vezérlőcsatorna 0 na ilyen nem lehet csak akkor ha hibás a routeren a szoftver, illetve ha ki van kapcsolva a WiFi, minden más eset kizárt max még az lehet hogy meghibásodott.
Az tudom javasolni, hogy a routeren csinálj egy gyári visszaállítást és állíts be mindent kézileg. -
cyber86
őstag
válasz
Vittorio85 #781 üzenetére
Csatorna sávszélt próbáld meg 80hzre beállítani a vezérlőcsatornát meg mondjuk 44-re beállítani.
-
válasz
Vittorio85 #776 üzenetére
-
cyber86
őstag
válasz
Vittorio85 #773 üzenetére
-
cyber86
őstag
válasz
Vittorio85 #771 üzenetére
Kíváncsiság kedvéért a wifi beállításokról lőnél 1 képet?
-
cyber86
őstag
válasz
Vittorio85 #769 üzenetére
Szia. A 2.4-es wifi beállításról küldjél légyszíves 1 képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest