- iPhone topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. Valaki tud nekem pár sort írni az Instant Guardról. Bekapcsoltam teszt jelleggel, mobil aplikáció fent, működik rendesen. Ez elvileg VPN- hez hasonló? Nemcsak wifin tudom bekapcsolni, hanem mobilneten is. Akkor hogy működik?
-
Sziasztok. Az új firmware-t érdemes már felrakni?
-
Sziasztok.
Gyári fw van a routeremen, kérdésem az lenne hogy a hőmérsékleti értékeket meg tudom valahogy nézni? tudom meerin fw kiírja, de most nem az van fent. Valamint a gyárihoz képest jobb vagy rosszabb a merlin, és miben? Ha felrakom a Merlint, attól az asus router app tud csatlakozni mobilon?
Köszönöm. -
Sziasztok.
Ha már be van kapcsolva az Aiprotection, akkor ugyebár nincs hardveres NAT. Ha kikapcsolom az Aiprotection-t, automatikusan ismét lesz hardveres NAT, vagy resetelni kell és újra konfigolni? -
válasz
Vittorio85 #787 üzenetére
Szerintem mind ilyen.
Nekem is eldobja néha az 5G-t, van hogy hetekig nem, aztán volt hogy heti 2x is. Merlint felraktam, azon ritkábban jelentkezett. Most újra a gyárit tettem vissza, mert tettem rá hűtést, hátha attól stabilabb lesz. a cpu 80 fok körül volt, hútéssel 55 körül. Eddig nincs hiba. Kb 2 hete megy. -
Sziasztok.
Legújabb Merlin fw van fent, eddig gyári volt.
A hőmérsékletnél ezek vannak.
Legend: 2.4 GHz - 5 GHz - CPU
Current Temperatures: 47 °C - 54 °C - 80 °CSokan írták hogy ennyi, ez lenne a proci működési hőmérséklete????
-
Sziasztok.
Nekem is pár hónapja van ez a routerem,.
Néha dobja a 2,4 ghz wifit. Kb 2-3 hetente. semmi nem tud rá csatlakozni. Az 5ghz el nincs gond.
Újraindítás megoldja.
FW gyári legújabb
Ismert a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Suzuki topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Nintendo Switch 2
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- További aktív témák...
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest