- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
"Ha azt gondolod azért tudsz vezetni mert 30milliós autód van..."
"...szerintem nem nőne a játéktudásom a nagyobb képfrissítés által..."
"...3milliós fényképezővel is tudsz szar képet lőni..."
Továbbra is olyan példákról beszélsz, amihez én nem szóltam hozzá (lásd ahogyan kezdtem előző kommentem:"(jólét flanc stb-re válaszoltam, nem arra hogy pista azt hiszi 60hz-től szar, mivel ilyen emberről én még nem hallottam és szerintem te se, csak ide hánytad ezt a példát".
Engem nem érdekelnek az extrém példáid, hogy laikus vesz 3 millióért fényképezőgépet vagy Pista 240Hz-es monitort vesz úgy, hogy 10 órája van CS:GO-ban, mert az ilyen elenyésző/nem létező és nem erről szól a téma.
"Onnantól kezdve meg egy szükségtelen kényelmi extra."
Ehhez szóltam hozzá, ez az, amiben nem értek egyet veled, mivel szerintem te nem vagy benne a játszásban annyira, hogy szükségesnek érezd a játékosoknak szánt hardverek megvásárlását. Nincs ezzel semmi baj, csak azzal, hogy te univerzális törvényként kijelented, hogy ez így van, amikor egy hobbi prémium kiegészítőiről beszélünk. Pont ugyanazt csinálod, amit a példámban felhoztam, ajánlom újra elolvasni önreflektálásra:"Csak azok mondják, hogy flanc, extra, felesleges, akik laikusok a hobbi tekintetében. Ha nem vagy fényképész nem fog kelleni neked több milliós eszköz, ha nem futsz rendszeresen nem fog neked kelleni 100 ezres futócipő."
Részemről lezártam, már így is ismételnem kell önmagamat, mert nehezen megy a szövegértés
Új hozzászólás Aktív témák
ma Reneszánszukat élik a játékra kihegyezett mobilok, a ROG márkanevet működtető ASUS-tól pedig el is várjuk, hogy komolyan vegyék a műfajt: de vajon tényleg ez ma a legjobb gamer mobil?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Asztalos klub
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest