Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megjelent a OnePlus 13T
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
válasz
Robi BALBOA #158 üzenetére
Igazad van, köszi. A 240e-ért még elérhetetlen számomra, de mindenképpen figyelemmel kell követnem az árváltozását.
-
marcee
addikt
Elkezdtem új telefont keresni. Az aktuális készülékemben (Mi MAX 3) imádom a hatalmas kijelzőt (6,9") és a többnapos üzemidőt (illetve, hogy ha nagyon kell használni terepen, akkor sem kell aggódni, hogy lemerülne). E két tulajdonságról nem akarok lemondani. Mivel ekkora telefonok nem nagyon vannak, így képméretben már látszik, hogy kicsit mindenképpen vissza kell majd lépnem. Amit viszont nem szeretek benne, hogy gyenge a kamera és nincs előlapi sztereó hangszórója, meg néha lehetne kicsit gyorsabb. Ez az ROG 2 papíron, mintha nekem lenne kitalálva! A háromszázezres magyar ár persze kizárná, de kínai áruházakban a 128GB-os már 160e körül kapható, így elkezdtem utánaolvasni. Az írott és videós tesztekben elég jól szerepel, de a felhasználói visszajelzések elég lelombozóak. A nagy aksi ellenére sem jó az üzemidő, melegszik, rossz a kamera. Bár meg kell adni, hogy ebben a tesztben le vannak írva a negatívumok, csak elsőre nem tulajdonítottam nekik akkora súlyt, csak a nyersebben fogalmazó tulajdonosok értették meg velem, hogy valószínűleg én sem lennék boldog ezzel a készülékkel.
-
Mcsutka
junior tag
Sziasztok! 12.24.- én vettem meg az Edigitalban a Rog Phone 2- őt. ( 12/512). 303 ezer ft- ért. Tapasztalataim pár nap használat után vegyesek, de összességében csalódás a készülék. Pozitív: Szép a készülék élőben. Súlya komoly( 240gramm), de pillanat alatt megszoktam. Anyag van benne, és minőségi, nem vitás. Jack aljzat, FM rádió. Kiváló hangzás fülesen. A külső sztereó hangszóró valóban brutál, bár enyhe basszus sem fedezhető fel benne. Eszméletlen gyors a készülék. Megkockáztatom, h a leggyorsabb android készülékek egyike. A játékélmény pazar. Negatív: a kijelző egyértelműen csalódás. Nem csúcs Amoled sajnos. Hiába ide vagy oda 120 Hz- es frissités, ami persze fluiditást ad, de a színhelyességgel, a fényességgel én nem vagyok megelégedve. Ha a Samsung túlszaturált, ez alul teljesít. Az akkumulátor hiába 6000- es, rosszul optimalizált, valóban kb. 6-7 óra SOT hozható ki belőle, ami bizony kevés. A kamera igen közepes minőségű. Jó fényviszonyoknál 10/7, gyengénél gyatra, 10/4-5. Melegedésre bizony igen hajlamos, hiába a csoda hűtő rendszer. A készülék ár- érték aránya rossz. Messze nem képvisel 300-320 körüli árat. A telefon megy vissza az Edigitalhoz, elállok a vásárlástól.
-
Massmurderer
őstag
Nem értem amúgy ájfon miért van az összehasolitásnál.os van rajta,nem droid.Ennyivel mehetet volna oda pl nokia n95 is.
-
Mcsutka
junior tag
https://mobilarena.hu/hir/b20_nelkul_erkezett_az_asus_rog_phone_ii_strix_edi.html. Gratulálok az Asusnak! Csak kiderült!
-
Mcsutka
junior tag
válasz
-Skylake- #148 üzenetére
Igazad van. De úgy elhúzták az időt, h januárra érne ide....az Ünnepre szerettem volna. Ha nem szarakodnak, lett volna elég idő.....Az elállás 1 hónap. Addig nélkülözni 235 ezer ft-ot.... Tudod azt nem értem, h az Edigitalnál miért csak a drága verzió van. Nem véletlen? Plusz 65 ezer ft nem kevés.....Sőt...kuponom nélkül 80 ezer....
-
Mcsutka
junior tag
Az asus.hu webshoppal a UPS futárcég felmondta a szerződést. Litium - ion akkumulátorra hívatkozva. Hogy helyette ki szállít? Rejtély. Viszont a szállítási idő kb. 10 munkanapra tolódott ki. Természetesen erről a honlapon egy büdös szó sincsen. Ahogy a Strix- ről sem tudnak semmit....Valszeg van benne B20. De nem biztos. Inkább ne rendeljem meg, mondták ma...Ez egy világcég. No komment....
-
-Skylake-
addikt
Nezd, ket lehetoseg van :
1 : van benne b20, de el van irva az adatlapja. Ebben az esetben a javadra tevednek, azt eleg irrealis megtamadni.
2 : nincs benne b20 es az ugyintezo kompetenciajaval van a gond, de az emberi hibat kiszurendo a termekspecifikaciokban jeleze van egyesevel minden elerheto sav es pontosan latszik, hogy nincs b20.Eltekintve attol, hogy konkretan az a kirivo eset amikor a b20ra szukseg van nem pedig az amikor nincs, meg mindig ott tartunk hogy az asus weboldala tokeletesen tajekoztat errol. Tehat tovabbra sem ertem, hogy miert tamadhato itt az asus.
szerk : "Miért kell hazudni?"
Epp ezaz, te nem tudod elkepzelni, hogy aki neked ezt mondta nem is ert hozza ? Siman lehet. Epp ezert jo a specifikacio, mert az nagyjabol biztos. Szerintem ez ennyi.
-
Mcsutka
junior tag
válasz
-Skylake- #142 üzenetére
Ők azt mondják, h van. És nekem van igazam. ( Nézz át a Zenfone 6 topikba is...). Ami arcátlanság, h pár nappal ezelőtt telefonos megkeresésre azt mondták, h nyugodtan vegyem meg a Strixet Van B20 benne. Miért kell hazudni? Külföldi szervízelélési infó sem valós....TMX javítja. Az elállási lehetőséget elszabotálják. Asus 6 topikban van példa erre. És saját tapasztalat is van. Nem engedem el.
-
Mcsutka
junior tag
válasz
-Skylake- #135 üzenetére
Ez igen szubjektív. A One Plus 7T - vel.van pár bajom....1. a kamera a hátoldalán okádék. 2. nincs jack aljzat. 3 nincs FM rádió. 4. Kicsi az akku. Nem notch mentes. Igaz, nem Predátor....( És ez igaz a One Plus 7T Prora is....Az már olyan 260- ért....4000 ezres akkuval)
-
-Skylake-
addikt
Nézd , erősen nézőpont kérdése ez az egész szerintem. Én abból indulnék ki , hogy 234 ezerért elsősorban az nincs rendben, hogy a cucc úgy néz ki , mintha 2 predátor szendvicsbe vágta volna optimus fővezért. 234 ezerért. Ma amire ráírják hogy "gémer" az nagyjából annyit tesz, hogy megáldják egy olyan design-al amit egyszerűen nem lehet komolyan venni ha valaki elmúlt 9 éves. Ebben pedig a legszörnyűbb az, hogy pont annyira gémer mint egy 1+1 7T , csak az legalább úgy néz ki mintha saját fizetésből vette volna a user és nem a jézuska hozta volna az 5ös félévi bizi mellé. Én ezeknek a cuccoknak valahogy a célközönségét nem tudom látni , mert az "A" halmaz a "nagykorú vagyok és van fizetésem" a "B" halmaz meg a "Asus Rog Strix Elite Gamer +" és a két halmaz metszete nálam nagyjából azokat tartalmazza akik a telefon+switch mellé hozzádobnak egy ilyet is , csak ezekre nem lehet felépíteni egy termékkategóriát. Biztos az én hibám , de nehezen tudnám komolyan venni, ha egy bankban megcsörrenne egy telefon és az ügyintéző ezt kapná elő. Érted , járhatsz bíróságra gokart-al is , csak hülyén nézel majd ki benne. Sok felnőtt ember szeret gokartozni , de azért dolgozni mondjuk autóval jársz. Ez a telefon ugyan ez.
-
-Skylake-
addikt
-
bendegruz
őstag
Mivel egy rog strix scar laptopot használok jelenleg, azt kell mondjam engem megvett ez a teló…
Mondom ezt elvakult samsungoskent :-)Mi az a b20 amit emlegettek?
-
-
-
-
Ha erről az összehasonlításról van szó, sztem sem áll rossz helyen a teló.
Szép és jó, meg minden - csak kérdés mennyi a reális ára, ha Oneplus 7-et kap az ember kb uezzel a SoC-al 388$-ért. A listában szereplő 519$-os ára mondjuk nem rossz
-
Mcsutka
junior tag
válasz
rohamkocka #118 üzenetére
Mikor veszel Rog 2- őt?
-
rohamkocka
csendes tag
És akkor most már megpróbálkoznak valami használható UI írásával is esetleg?
(kérdezem, mint Zenfone tulajdonos) -
Kasya
nagyúr
válasz
Cattle_Decap #116 üzenetére
Igen, de a nagy osszehasonlitasba a 60Hz eredménye kerult az egysegesseg miatt.
Viszont koszonom, igazad van.
-
Mcsutka
junior tag
Jelenleg az asus.hu és a alza (311 ezer) árulja bitang drágán. Ezek a 12/512-es verziót forgalmazzák. Vajh lesz EU-s 8/128-as verzió.is?
-
-
DonBalint
csendes újonc
Sziasztok!
Nem tudom, hogy mennyire off, azért annak jelölöm...
Kérdésem az lenne, hogy van egy Asus RoG Phone-om (az első) és pár napja leesett és betört a kijelzője. Kérdésem, hogy járt-e hasonlóképp valaki már? Ha igen, mennyiért javíttatta meg a telefonját? Néztem hogy mennyibe kerülnek a telefon kijelzői, de pontos/egységes árat nem találtam, hivatalosat szintén nem, és amikor felhívtam az ASUS-t, a srác ott sem tudta megmondani, hogy nagyjából mennyire kell számítani. Esetleg valaki, aki javíttatott már ott meg tudná mondani, hogy mennyi a teljes költsége a javításnak?Köszönöm előre is!
Don -
haxiboy
veterán
Hmm, jól néz ki
De nem nekem készült. Viszont az ilyen panelok mellett szerintem lenne igény valamilyen Adaptive Sync megoldásra is, bár nem filmnézésre való, de ha a tartalom képfrissíésének megfelelően választaná meg a képfrissítést, feltételezem nagyobb üzemidő lenne elérhető.
-
Kasya
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #109 üzenetére
Ha jol tudom, egyseges tesztet hasznalnak minden keszuleken, tehat 60Hz-es beallitast hasznalhatnak.
-
Noukoum
veterán
-
Szép és jó készülék, de szerintem nem sok game izzasztja meg.
-
-Skylake-
addikt
Csak hogy jol ertem e :
9 pontot kapott a 10 bol uzemidore egy olyan keszulek, ami 4-5ora sotot tud csinalni egy 6.000 mAh akkubol ? Jol ertem ?
-
batai15
félisten
-
Kasya
nagyúr
Erős proci, sok RAM, valamire való kijelző bőségesen alkalmassá tesz egy telefont játékra.
Nem..kellenek szoftveres extrak, ami nelkul nem neveznek egy gamer telenont se gamernek.
- screen dimming (kinda HDR)
- macro
- teljesitmeny modok (felbontas, cpu/gpu limitek, stb.)
- kepernyokimelo mod (kepernyo kikapcs, de jatek fut - farmolashoz)
- plusz sok egyeb, lasd: game tuner/game launcher (Samsung sokat butitott rajta az elmult ket evben), Razer game booster es tsi.3rd party tamogatas is kell, mint kontroller es egyeb kulso periferiak (utobbiban talan a Samsung all a legjobban). Ezek programozhatosaga (adott egyes keszulekekben).
PiP, megosztott kepernyo rendes tamogatasa (sok jatek nem jol kezeli le).Extra: mondok olyat, amit gyarilag csak egy telefon tud, pedig egy verfan gamernek kellene: kepernyo fordito program. Samsung Note gyarilag tudja, ha az ember rábök egy japan/kinai szora. Sok jatek elobb jon ki keleten, majd csak tobb honap, ev utan mashol...ha kijon.
-
obligat
senior tag
Alapvetően arról, hogy a jó játékok droidon még mindig pc-s portok. (Bár ízlés dolga)
Aztán arról, hogy magas felárért többségében észrevehetetlen pluszokat ad az asus.
Erős proci, sok RAM, valamire való kijelző bőségesen alkalmassá tesz egy telefont játékra.(esetleg nagy akksi, ha unplugged játszana a juzer).Még ha teljesen újrafaragott fw lenne rajta, amin kernelszinten lehetne állítani herzeket és milliszekundumokat, de ha jól látom, az sincs.
Szóval az én olvasatomban bár szép eszköz, erős eszköz, valójában túlárazott és hétköznapi használatra durván overkill eszköz is.
-
A gond ott van, hogy ha a szem-kéz koordinációd nem kuka, a reakcióidőd 200 ms közvetlen környezetében van, netán van némi érzéked a gyorsan pergő akcióhoz, és már volt szerencséd épkézláb kijelzőhöz (tehát még viszonyítási alapod is van, ergo tudod, hogy mi lehetséges), akkor a 100+ Hz nem "szükségtelen kényelmi extra", hanem "abszolút alapkövetelmény", különben a maradék hajad is kihullik.
Lássuk be, hogy az ilyen monitorokat 95%-ban kifejezetten játszani veszik az emberek, s ha ebben a témakörben tényleg nem vagy laikus, akkor tutira teljes vállszélességgel kiállsz a magas képfirssítési ráta mellett. Mert tudod és érzed is, hogy a különbség ég és föld.
A vicc, hogy még játszani sem kell hozzá; mindig egy óriási felüdülés, amikor a melós lapi mögül odaülök a nagygéphez és a 144 Hz miatt már a Windowsban kattintgatás/egércibálás is olyan reszponzív, hogy örömódát zengek.
Ebből az asztali példából kiindulva biztosra veszem, hogy aki komolyan veszi a telefonon puttyogást, annak igenis számít az, amiben ez a ROG teló jó. Nyilván nem te vagy a célközönség, ahogy én se; nem véletlenül vettem tavaly Symbian ^3-as készüléket. Ettől még belátom azt, hogy sokaknak nagyon fontos a modern mobil, és amik számomra ezekben a kütyükben totál lényegtelenek (ergo szinte bármi a telefonálás/SMS/MP3/ébresztő óra/valami egyszerűbb kamera kvintettjén túl), az nekik de facto sztenderd.
-
Tetszik, 1 hétre szivesen kipróbálnám, de nagyon szeretem az S10e méretét, így csere nem lesz.
-
petymeg
addikt
Én a Note9-cel is vidáman PUBG-zek, COD-ozok max grafikán és felbontáson röccenésmentesen pedig nem játékos telefon.
-
Noukoum
veterán
válasz
Juhaszatti #87 üzenetére
Arról volt szó hogy aki nem laikus , az nem játszik 60hz-en. Ezt cáfoltam.
-
jonnyjoker01
veterán
"Ha azt gondolod azért tudsz vezetni mert 30milliós autód van..."
"...szerintem nem nőne a játéktudásom a nagyobb képfrissítés által..."
"...3milliós fényképezővel is tudsz szar képet lőni..."
Továbbra is olyan példákról beszélsz, amihez én nem szóltam hozzá (lásd ahogyan kezdtem előző kommentem:"(jólét flanc stb-re válaszoltam, nem arra hogy pista azt hiszi 60hz-től szar, mivel ilyen emberről én még nem hallottam és szerintem te se, csak ide hánytad ezt a példát".
Engem nem érdekelnek az extrém példáid, hogy laikus vesz 3 millióért fényképezőgépet vagy Pista 240Hz-es monitort vesz úgy, hogy 10 órája van CS:GO-ban, mert az ilyen elenyésző/nem létező és nem erről szól a téma.
"Onnantól kezdve meg egy szükségtelen kényelmi extra."
Ehhez szóltam hozzá, ez az, amiben nem értek egyet veled, mivel szerintem te nem vagy benne a játszásban annyira, hogy szükségesnek érezd a játékosoknak szánt hardverek megvásárlását. Nincs ezzel semmi baj, csak azzal, hogy te univerzális törvényként kijelented, hogy ez így van, amikor egy hobbi prémium kiegészítőiről beszélünk. Pont ugyanazt csinálod, amit a példámban felhoztam, ajánlom újra elolvasni önreflektálásra:"Csak azok mondják, hogy flanc, extra, felesleges, akik laikusok a hobbi tekintetében. Ha nem vagy fényképész nem fog kelleni neked több milliós eszköz, ha nem futsz rendszeresen nem fog neked kelleni 100 ezres futócipő."
Részemről lezártam, már így is ismételnem kell önmagamat, mert nehezen megy a szövegértés -
-
Tschubi
tag
Nem értem, hogy aki nem szeret, nem akar vagy nem tud mobilon játszani, az miért osztja itt az észt? Szerintem még egy Clash of Clans is jobban játszható egy ilyen telefonon, mint mondjuk egy "sima" Huawei P30-on. Nekem mezei Redmi Note 7-m van, de kipróbáltam ugyan azokat a játékokat a P30-on is, és nem csak élményben volt az jobb. Egyszerűen pontosabban lehetett pl. lepakolgatni az egységeket, ami meghatározta a csata kimenetelét is. Nem én lettem jobb, hanem jobban tudtam játszani. Simán el tudom képzelni, hogy egy még jobb kijelzőn, mint amilyen ennek a Asusnak van, még inkább jobb játszani. És ez csak a kijelző "hatása".
És hagyjuk már ezt az autós példát is. Tudok vezetni, Trabantot is és MX5-t is. Szerintetek melyikkel volt jobb élmény egy pilisi kör?
Igen, drága a telefon, talán ár/értékben nem is olyan jó, mint egy nem gamer csúcs telefon. De jelenleg gamer vonalon tudtommal ez nyújtja a legtöbbet. -
Juhaszatti
addikt
Nem a játéktudásod nő meg, hanem a játékélményed. Jobb, "kényelmesebb" lesz játszani. Ahogy te írtad, kényelmi extra. Az pedig hogy szükségtelen-e, szubjektív.
Sokaknak egy drága oled TV is szükségtelen, még akkor is ha megengedhetik maguknak. Másoknak pedig megéri a jobb filmélményért felárat fizetni. -
batai15
félisten
Pedig maximálisan igaza van . Nem azt mondja hogy attól leszel jobb ,bár elég sokat javít a teljesítményen is, autós hasonlatodra reagálva a 30 milliós autóval lehet olyan helyzetben is biztosan uralod ahol mondjuk egy sima autó borulna , kifarolna meg csúszna stb .
Azért mert te nem használod ,vagy nem látod értelmét ne gondold hogy más sem ,és hogy értelmetlen. Nyilván annak a kezében lesznek ezen dolgok előnyei szembetűnőek akik eleve jobban benne vannak a témában .
És ne akard rá erőltetni másra a véleményed ,senki nem tart a fejedhez pisztolyt hogy ezeket vedd meg . -
Noukoum
veterán
válasz
jonnyjoker01 #84 üzenetére
"Laikusoknak elég PC-n egy 60Hz-es monitor is, emrt azon is lehet játszani... aki meg komolyabban játszik, annak 144Hz-es kell"
Ha azt gondolod azért tudsz vezetni mert 30milliós autód van, nagyot tévedsz. Pontosan ugyenez van a monitoroknál is.
Nem, rohadtul nem leszek azért laikus mert szerintem nem nőne a játéktudásom a nagyobb képfrissítés által.
Onnantól kezdve meg egy szükségtelen kényelmi extra.
És hiàba próbálod megmagyarázni, 3milliós fényképezővel is tudsz szar képet lőni, és 100ezressel is kiválót.
Hozhatok még ezer példát, de hozzászólásod alapján felesleges. -
jonnyjoker01
veterán
Akkor ezek szerint nem ment át... (jólét flanc stb-re válaszoltam, nem arra hogy pista azt hiszi 60hz-től szar, mivel ilyen emberről én még nem hallottam és szerintem te se, csak ide hánytad ezt a példát - továbbá a többi "minekez" kommentelőnek is szól).
A játékélmény jobb lesz.
Pont ezért veszik meg az emberek a drágább "géming" cuccokat
Mint ahogy a drágább horgászbottal is jobb lesz a horgászási élmény, drágább fényképezőgéppel jobb lesz a fényképezési élmény és drágább futócipővel jobb lesz a futási élmény, még sorolhatnám a végtelenségig.
Csak azok mondják, hogy flanc, extra, felesleges, akik laikusok a hobbi tekintetében. Ha nem vagy fényképész nem fog kelleni neked több milliós eszköz, ha nem futsz rendszeresen nem fog neked kelleni 100 ezres futócipő.
Következtetés: ha valaki nincs benne a hobbiban akkor nem sok értelme van ilyen kijelentéseket mondani, mert nem fogják komolyan venni. Én sem mondom meg egy horgásznak, hogy minek az a drága bot, mert nem értek hozzá.
-
obligat
senior tag
Végigolvastam, na ez olyan eszköz szerintem, amit eladni kell tudni, nem megvenni :D
-
Robi BALBOA
őstag
Itt a baj a hatékonyságal van, kb a lehető legrosszabb módon oldották ezt meg.
Ha közvetlenül azt a fém felületet érné (kis szélcsatorna) egy kicsi légáramlat ami a Soc-al érintkezik, akkor valszeg nem throttlingolna, de esetünkben a hátlapot hűtik, ezt amúgy bármelyik mobillal meg tudjuk tenni. -
Rigormortiis
veterán
De piszok jól néz ki ez a telefon!
-
Macka
veterán
Idézek a szövegből:
"Tapasztalataink alapján egyébként segített a felületi hőmérsékleten a rendszer, viszont ugyanúgy körülbelül 80% volt a maximálishoz képest az a teljesítmény, amit mindig, minden körülmények között ki tudott magából préselni. Ha már felforrósodott a mobil ventilátor nélkül, utólagos felhelyezéssel lehűteni viszont nem túl hatékonyan tudja, ráadásul kikapcsolt kijelzőnél automatikusan le is áll."
Nekem ebből az jön le, hogy ez így sokat nem ér, max a készülék felületét hűti le. Ventillátorral is ugyanúgy 80%-ra droppol, mint anélkül. -
én+mondtam
csendes tag
-
atike
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #74 üzenetére
Mivel a hátlap (is) a hőelnyelő közeg ezért ha azt hűtik akkor a rendszert hűtik... Ha jól tudom..
-
Noukoum
veterán
válasz
jonnyjoker01 #69 üzenetére
Értelmezni kéne amit írok. Attól még hogy nagyobb kepfrissítésű monitoron játszol nem leszel jobb. Igen van az a szint, mikor már az korlátoz. De az nem 500 óra után lesz.
A játékélmény jobb lesz. -
atike
nagyúr
Alakul, de még mindig nem az igazi... Az utólag felcsatolható (műanyag füles) ventilátor tartósságára meg kíváncsi lennék...
A gémer mivolta miatt pont nem fontos a kamera - tény - de attól még reszelhetnének azon is.
Na majd a következő generáció...
-
mjani1172
addikt
Nem a tesztelt készülékre írom, hanem magára a komplett "gémer-e sport" vonalra, számomra borzasztóan taszító.
-
jonnyjoker01
veterán
A játék olyan hobbi, mint bármi más, mint például a horgászat. Lehet használni a vaterán vett párezer forintos botot, de aki előszeretettel rendszeresen horgászik, nem ezzel fogja hobbiját űzni értelemszerűen.
Miért olyan nehéz megérteni azt, hogyha valaki egy hobbit komolyabban űz, akkor felszereltségeit is a hobbiban való elmerülésének függvényében fogja választani? Én úgy gondolom, ez olyan univerzális igazság a mai világban, hogy nevetséges erről vitázni.
-
-
Mcsutka
junior tag
Már van is az aprón egy eladó Rog 2. 280- ért.
-
Mezcal
addikt
válasz
SkyLine3000 #63 üzenetére
Tehát átlagemberként kérdőjelezel meg egy gémereknek szánt gémermobilt? Ez nem baj, de hogy bedobsz egy olyat, hogy bármelyik felsőkategóriás mobil, de még egy olyat is, hogy közepes elviszi a play játékokat. Hát elviszi, na de hogy??? Olyan ez a tipkus viselkedés, mintha én elmennék Dubajba beszólni, hogy minek a Ferrari és a Bentley, ha elvisz a Suzuki Swift is.
LiVeGa
Nem mindegyik telefon melegszik ugyanúgy.
Bármelyik jobban fog melegedni, mint a gémer mobilok, melyekben akár vízhűtés is van, mint a Black Shark 2-ben. Asphalt alatt az S10+ is közel forró.Amúgy meg már mondták korábban, hogy nem sokat nyersz a 90 meg 120 Hz-vel ha ezt egy játék sem támogatja jelenleg.
A képfrissítés 120Hz azt nem kell támogatni és a 240Hz -es érintéskezelést sem. Max a több FPS-t nem tudja egy játék, de van nem egy, amelyik igen és jól jön a több FPS. -
törölt tag
Nem mindegyik telefon melegszik ugyanúgy. Ma néztem pont egy GSMArenás videót amiben pont erről a témáról volt szó. Volt nem egy nem gémer telefon ami jól viselte a hőt.
Amúgy meg már mondták korábban, hogy nem sokat nyersz a 90 meg 120 Hz-vel ha ezt egy játék sem támogatja jelenleg. -
SkyLine3000
addikt
Milyen mobilt fényeztem? Nekem a bármelyik, vagy az akármelyik nem számít fényezésnek... Ezt írtam. Átlag embernek bőven megfelel egy tök "átlag" teló, nem kell neki "gémer", hogy játsszon. Aki meg hc gamer, az meg úgyis minden sz@rba beleköt.
képfrissítés stb. Tipikus példa vagy ez utóbbira.
Ecsetelned nem kell, mert vágom a témát, de ez az átlagot nem érdekli. Engem sem. -
Mezcal
addikt
válasz
SkyLine3000 #59 üzenetére
BÁRMELYIK közép, vagy felsős teló vígan elviszi AKÁRMELYIK játékot a play-ből.
Aztán ne lepődj meg, ha mondjuk az Asphalt 9 elkezd szaggatni itt-ott, és azon sem, ha a bármelyik ilyen telód hátlapján rántottát süthetsz közben. Laikusoknak elég PC-n egy 60Hz-es monitor is, emrt azon is lehet játszani... aki meg komolyabban játszik, annak 144Hz-es kell, de nem fogm ecsetleni, hogy miért nem ugyanaz a kategória az általad fényezett bármelyik mobil. -
Macka
veterán
Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem tettek a hátoldalra rácsot oda, ahova a ventillátor fúj, mert így csak a burkolatot hűti.
-
törölt tag
válasz
SkyLine3000 #59 üzenetére
Én is ezt mondtam
-
SkyLine3000
addikt
válasz
#30610944 #31 üzenetére
Igen. "Gémer" telót az vesz, akinek gémer széke, gémer nagykanala és a gémer csípőfogója már van.
Én sem látom értelmét. Ettől függetlenül biztos megvan a réteg, aki megveszi és ez így van jól. BÁRMELYIK közép, vagy felsős teló vígan elviszi AKÁRMELYIK játékot a play-ből. Ehhez nem kell "gémer" teló. Persze a kocka játékfanatikusoknak úgy sem lehet megmagyarázni. Ilyet én is max azért vennék (de soha nem vennék) mert jól néz ki. Bár, ez a kijelző arány tőlem távol áll, úgyh nálam a történet már itt elbukott. 16:9 oszt jónapot!
-
logitech1
tag
gamer mobil
-
dementor
senior tag
Ár-érték viszonylatban szerintem reális a vételár. Külső és a hardver is rendben van. Köszönet a tesztért.
-
Cattle_Decap
tag
-
Macka
veterán
Szerintem Apple nagyot nem mer a designon változtatni, végülis bevált nekik, gondolom elég komoly piaci kutatásokat folytatnak a design tekintetében is, ami miatt a forma megtartása mellett döntetnek.
Én személy szerint elfogadnám ezt az ASUS-t is, még úgy is, hogy ha nem az aktuális csúcs hardver lenne belepakolva.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egyébként, bárcsak az Apple jönne ki végre valami hasonló dizájnnal, de ezek tényleg megragadtak 2017-es szinten, mivel főleg ios felhasználó vagyok és csak egyszer jelenik meg 1 évben, ezért mindig lecserélem, de most még az xs max is megvan a pro max mellett. Az utóbbi egyelőre csak kamerában tudja verni az előbbit, hiába van benne antutu szerint a legerősebb cpu, hát ez nagyon nem érezhető még videórenderben is együtt végeznek.
Remélem jövőre tényleg változtatnak már, főleg a formán.Ez az Asus meg egyszerűen, ahogy írták már előrébb, egyszerűen megvett kilóra. Droid-ból note10-zet használok, de szerintem simán lecserélem most erre.
-
Rover623
félisten
"Az 512 GB-os változatból 491 GB használható a bekapcsolás után, ez mindenestül egyáltalán nem sok,"
El vagytok kényeztetve...de qrvára...szerintem! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#30610944 #43 üzenetére
Nincs baj látásommal, ergo viszont te a saját írásaidat sem tudod értelmezni...
Mégis a sok "saját ellenérv", amit sikerült frankón sok karakterrel ismételgetni, nálad mi a lófüttyöt jelent? És, ha kiröhögöd azt aki ilyet vesz, az is nálad mit takar?
Nyilvánvalóan kiderült, hogy ez nem a te mobilod, elmondtad/leírtad többször is, mi a fenének vagy még itt? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#30610944 #31 üzenetére
Aki még hajlandó erre ennyit költeni, mert gémer akkor azon csak röhögni tudok.
Első hozzászólást tudod értelmezni, vagy tovább nyomatod itt mindenkinek a saját meggyőző bullshit hozzászólásokat, hogy miért is nem jó ez a mobil, annak sem, akinek csak egyszerűen tetszik és még pénze is van rá...(?)
-
törölt tag
válasz
Juhaszatti #35 üzenetére
De ez meg mindig nem egy ekszer
Nalam sokkal fontosabb, hogy tartalomfogyasztashoz egy gyonyoru notchmentes, kava nelkuli kijelzo legyen az elolap. Hatlap meg teljesen mindegy.
Legtobb ember amugy is tokban hordja a telefonjat. -
Juhaszatti
addikt
válasz
#30610944 #33 üzenetére
6000-es nem sok. Hogy mit hoz az akku a gyakorlatban, az egy másik kérdés. Pont a magasabb képfrissítésű kijelző miatt.
A mai egyentelefonok korában hatalmas előny az egyedi design. Egyébként ha olvastad itt a korábbi kommenteket, látszik, hogy igény az van a designbeli újításokra. -
prolad
addikt
Tetszik, ugyanezt kérném Sandragon 730-cal, LED meg airtrigger nélkül még gamer kiegészítő sem kell.
-
törölt tag
válasz
Juhaszatti #32 üzenetére
Nagyobb akku van nem géming telefonokban is. Amúgy meg a nagy akku nincs egyenes arányban az akkuidővel. Láttam már nagy akkus telefont kriminális akkuidővel.
Egyedi dizájn nehogy már előny legyen kérem.
Igen vannak dedikált kiegészítők horribilis áron, lásd a videót. Nincs semmi baj a harmadik féltől származóval. Rengeteg alternatíva van. -
Juhaszatti
addikt
válasz
#30610944 #20 üzenetére
Nagyobb frissítés, nagyobb akku, jobb hűtés, egyedi design, dedikált (nem harmadik féltől származó) kiegészítők, stb stb.. A másik oldalon meg fel lehet hozni a jobb kamerát, 3D arcazonosítást, stb.
Annyi a különbség, hogy az általad felsoroltak egyszerűen nem alternatívái ennek, és fordítva is igaz ez. -
törölt tag
Most komolyan mit írtam a korábbi hozzászólásaimban?!
Még videót is tettem be ami tök jól elmagyarázza, hogy miért nem látom értelmét a géming telefonoknak.
Megnézted?
Írtam olyat, hogy egy az egyben tudják a felsorolt telefonok?!
Nem emlékszem.
Ezer tesztelő leírta, hogy szép és jó ez a kategória, de olyan elenyésző a különbség hardver, szoftver, performance téren hogy nem éri meg a felárat.
Aki még hajlandó erre ennyit költeni, mert gémer akkor azon csak röhögni tudok. Inkább vegyen egy konzolt felé ennyiért. -
Cattle_Decap
tag
Nalam marad az ev telefonja. Bar csak akkor lenne tokeletes ha 16:9-es lenne a kepatlo. Dehat mar csak ez a bohockodas a divat.
-
törölt tag
Jatekra tokeletes, vannak olyan aprosagok amik sokkal alkalmasabba teszik ebben a kategoriaban. Ez a cel. Mondjuk OP 7 Pro liquid hutese mellett sem melegszik tulzottan a telefon, a cikk utan kiprobaltam.
Gyerekeknek/fiataloknak jo lehet, felnotteknel mar nem ertenem a vasarlas celjat. Akksi pozitivum, viszont az UI nem rendelkezik valami jo optimalizalassal az uzemidot illetoen. Foleg ha egy ev utan kinyirja az aksit a gaming..
300k+ lesz? -
Mustaros
aktív tag
Szép és jó telefon , de iOS on jobban vannak megírva a játékok , meg ott az árkád is.. szóval inkább egy iPad mini 5 a telefon mellé , mint egy gamer telefon. Tudom hogy az meg nem fér az ember zsebébe , de aki sokat utazik és van ideje telón kockulni , annak minden bizonnyal van egy táskája is. Nintendom még nem volt így nem tudok arról véleményt alkotni.
-
Komolyan nem értem mi értelme tuningnak, ha 20 perc után úgyis leszabályoz a rendszer melegedés miatt.
-
törölt tag
-
Brett Shaw2
csendes tag
-
Noukoum
veterán
válasz
Plazmacucci #6 üzenetére
Mert világít. Még gémer
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#30610944 #10 üzenetére
OnePlus 7, 7T, 7Pro, 7TPro
Huawei P30 Pro
Asus ZenFone 6
És még tudnám sorolni.
NE sorold tovább... Írtál egy badarságot és most tetézed ilyen példákkal. Ezek a készülékek egyike nincsen fasorba ezzel az ASUS telefonnal. Sem hűtésben, sem aksiban, sem hardver nem egyezik, talán valamelyik OP7 telefonban lehet 855+, de legfőképp dizájnra még foszlányokban sem hasonlítanak rá... -
harry
veterán
Kifejezetten örömteli látni egy olyan telefont, aminek végre van valamilyen "kinézete", még ha csak a hátlapról is van szó. Manapság szemből jóformán mind ugyanaz, és a hátoldalt is elintézik egy nagy fém / üveglappal. Lehet valamennyit variálni persze a kamerákkal, vakuval, ujjlenyomatolvasóval, de hol van ez a régi idők telefonjaihoz képest. Ez most szimpatikus, bár nyilván nem ez lenne a fő választási szempont, de örülök, hogy valaki gondolt erre is.
-
Korrekt készülék, a mobilos játékokat én annyira nem preferálom, mert minőségi időből képesek elvenni időt. Bizonyos korosztályt még megmozgat, viszont ez anyagilag nem a célcsoport.
Sima mobilnak jó lenne számomra is.
-
Wallenberg
senior tag
A "Specifikáció" rovatban az szerepel, hogy nincs benne FM rádió.
Pedig van.
-
Tschubi
tag
Nem kötekedésként, de melyek azok a "bármely felsőkategóriás" készülékek? Tudom, van olcsóbb Snap 855+ telefon, nem is egy. De 6000 mAh akksi, a leírt specifikájú AMOLED panel, kétoldali csatlakozó már nem sokban van, és ez folyamatos játék mellet sem melegszik túl. Azért emeltem ki ezeket a paramétereket, mert szerintem ezek fontosak egy gamer telefonnál. És szerintem még jól is néz ki, de ez már egyéni ízlés kérdése.
-
törölt tag
Vannak hozzá kiegészítők, hogy ki lehet tolni TV-re meg adott a hardver hogy el tudjon futtatni komolyabb játékokat de a játék kínálat a play store-ban elég gyatra. Egy kezemen meg tudom számolni hány nagyon komoly grafikájú játék van fent ami méltó lenne ehhez a hardverhez.
ΞΔGLΞ
OnePlus 7, 7T, 7Pro, 7TPro
Huawei P30 Pro
Asus ZenFone 6
És még tudnám sorolni. Ezek mind olcsóbbak és a hardver erős ahhoz hogy gamer telefonként legyen használva. Nem egy YouTuber mondta már hogy ez a telefon meg a hasonló gémer telefonok jók de felesleges pénzkidobás.Kasya:
Kontorrelt bármely telefonhoz tudsz venni. A játéktól függ hogy támogatva van-e vagy sem.
-
rdt89
addikt
Ez a telefon engem most megvett kilóra
-
batai15
félisten
Brutális telefon lett .
Egyébként mostanság elkezdtem kockulni még talán van is létjogosultsága a telefonnak ,de az a brutális méret nem emberi ,mondom ezt úgy hogy például a COD Mobile 6 collon kevésbé elvézhető mint például 7 collon . -
Arról sajnos semmit nem tudtam meg, hogy miért jobb ezzel játszani mint más telefonokkal. Stabilabb a teljesítmény? Képfrissítés hatással van bármire? Hűtés és hűtés nélkóli hőmérséklet?
-
Integrale
veterán
Az uzemido eleg halvany...
-
törölt tag
Nem rossz telefon de valahogy nem látom értelmét a géming telefonoknak. Bármely felsőkategóriás telefon ugyanezt tudja 99 százalékában olcsóbban.
-
hemaka
nagyúr
gamer mobil wat
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nagyon szép készülék, már többször nézegettem és egyáltalán nem a játék miatt kellene, egyszerűen tetszik az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Reneszánszukat élik a játékra kihegyezett mobilok, a ROG márkanevet működtető ASUS-tól pedig el is várjuk, hogy komolyan vegyék a műfajt: de vajon tényleg ez ma a legjobb gamer mobil?
- ZIDOO médialejátszók
- Linux haladóknak
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Ózongenerátor a háztartásban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest