- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
togaba
tag
Kis korrekció az előző hozzászólásomhoz. Azt írtam kikapcsolható a speed cam. Ez igaz, elvileg. A Menüben kikapcsolom ugyan, de a gyakorlatban semmi nem változik. Ugyanúgy látom és hallom is, mint előtte.
kösz
-
togaba
tag
Sziasztok!
Rég jártam erre. Nem tudom, felmerültek-e már másnál is a következő jelenségek.
Igo8.3 került a gépre. Az a gond, hogy a biztonsági kamerák bekapcsolva maradnak akkor is, ha nincs az SD kártyán az adatbázis. Egyszer valóban tettem rá egy listát, de mivel általában nem akkor jelzett, amikor kellett volna, töröltem az adatbázist. Viszont a jelzések nem maradtak el. Mintha valahogy átmásolódott volna a készülékbe a lista. Ez az egyik jelenség. A másik, hogy alapesetben nem lehet kikapcsolni a riasztást, mert a Beállítások között nincs ott a gombja. Ez csak akkor tehető meg, ha elhaladtál egy ilyen kamera mellett (akár virtuálisan is). Abban az esetben megjelenik a gomb és kikapcsolható.
Vajh mi a megoldás?kösz
-
togaba
tag
Sziasztok!
Köszi a válaszokat. Amióta nem frissül automatikusan az idő, nem is felejti el. A gond ott van (ezek szerint), hogy amikor automatikusra állítottam, műhold híján nem működött a belső óra, aztán amikor a GPS beindult, akkor sem frissült az idő. De ez így megoldódott. Viszont, amit a bluetooth javításra írtál, az bíztató. Tehát javítható a dolog. Ennek örülök. Egy barátom Dreimgo-ja pl. minden körülmények között tökéletes bluetooth-os hangot ad. És a Dreimgo is ez a kategória.
A bluetooth-nál tapasztalok egy olyan jelenséget, hogy ha összeillesztem a telefonommal, akkor akár zenét is hallgathatok rajta, csak olyan a minősége, mint egy Sokol rádióé középhullámon (pedig Andrea hangja tökéletes), míg ugyanez a telefonon sokkal jobb. Tapasztaltatok már ilyet? -
togaba
tag
Sziasztok!
Az én R600 gépem ez év áprilisi, és azóta a következő gondok merültek fel:
- bluetooth-os üzemmódban nem hall a másik fél, menetközben. Szakadozik a hang
- elfelejti a beállított időt. A műholdas idő rendesen működik, a készülék automatikus szinkronizációja be van kapcsolva, ennek ellenére mindig újra be kell állítani. Most azzal próbálkozom, hogy kikapcsolom az aut. szinkront.Ha valakinek ép-kézláb ötelete, kérem ossza meg velem.
kösz
-
togaba
tag
Sziasztok!
A TMC-t használta már valaki? Érdemes ilyen kiegészítőt vásárolni? Kicsit borsos (kb. 12E) az ára.
kösz
-
togaba
tag
Sziasztok!
Letöltöttem a firmware frissítést az alábbi linkről:
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=R600&type=map&mapindex=0
A frissítés kiadásának időpontja: 2008.02.22.
Amikor kicsomagoltam, egy újabb tömörített fálj-t találtam és egy angol nyelvű ppt-t, ami leírja, hogy kell a frissítést megcsinálni. Ez a leírás jóval összetettebb, mint amit az egyik topictársunk az első oldalon leírt.
Kérek valakit, aki tud angolul, fordítsa le lépésről lépésre, hogy ne hibázzunk. A fájlok között van 2008-as is. Figyelemreméltó!
üdv
-
togaba
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen gépet, és miután összekapcsoltam a Nokiámmal, rájöttem, hogy borzasztó zenei hangok jönnek ki az Asusból, pedig a zenei tömörítés van ahol 320 kbit/s. Ez mindenkinél így van? Telefonhívással még nem próbálkoztam.
A másik kérdésem, mennyi ideig tart általában az első töltés?
köszike
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas villanyborotva, vagy navigációs eszköz- netán mindkettő?
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest