- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
McSzaby #4308 üzenetére
Odáig eljutottam, hogy ez egy bug, ami miatt nem engedi mountolni az nfs-t. A megoldás az lenne, hogy pendrive-n keresztük mountolom a dolgokat, de a PENDRIVE-t sem ismeri fel. Vagyis felmountolja szépen a helyére, de a lejátszóban nem jelenik meg csak telneten. Any idea?
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
McSzaby #4287 üzenetére
Nekem van már vagy 2 éve és jól működik.
Módosított FW-el szerintem az Oplay is tudja az NFS megosztást. Ezzel túl sokat én nem foglalkoztam, mert jó nekem a Samba. De elvileg NFS többet bír. De ez főleg BD iso 3D lejátszásnál van szerepe, mert Samba ott megfekszik vagyis nálam megfeküdt a himedia 900b-nél, pedig ott 10MB/s-et is bír samban a hálózat.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
McSzaby #4284 üzenetére
Hát én kb. 15-25 közötti bitrátákkal szoktam a filmeket nézni
Azért egy filmet szkenneltess végig a programmal. Nfo-ba hiába van az átlag bitráta. LEhet a filmben olyan jelenet, hogy felugrik 40-50Mbit-re is, na és ekkor van cumi, mert idegesíteni fog, hogy itt nagyon akadva fog menni a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest