- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Ha okosítod tudja.
De torrentnek egy okos rooter is megteszi, de nekem egy okosított androidos Tv box jött be a legjobban. Mivel a CPU elég erős (bár csak 1 magos) és SATA portja, 1gb RAM-ja van, 20-40-et seedel, letölt és filmet streemel a lokál hálónak. Banana Pi ugyan ez csak 2 magos CPU-val. -
kenand
veterán
Attól függ, mire akarod használni.
Ha film lejátszás a cél (USB HDD, lokál háló esetleg Youtube) akkor sokkal-sokkal jobb a WD Live.
Ha torrent stb is kell, akkor az ASUS jobban okosítható, de sokkal küzdelmesebb, és problémásabb.Nekem van WD Live, Playon HD 1 és ASUS HDP-R1 is. A WD Live volt először és a "nagyobb tudás" miatt vettem pl a Playon-t, de hamar másodlagos lejátszó lett belőle és megkapta a feleségem, aki ritkábban használja egyszerűbb feledatokra ( pl. vasalás közben sorozat nézése)
ASUS-t meg a fiam szobájába vettem, mert fele annyi volt, mint egy használt WD Live... de ha annyiért utóbbi is lett volna, nem kérdés melyiket választom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest