Új hozzászólás Aktív témák
-
trek8500fan
csendes tag
válasz
Tejes Pite #1157 üzenetére
+1 :-)
-
trek8500fan
csendes tag
Help! N... Oldalrol letoltottem a worms jatekot, de nem engedi telepiteni. Levettem a beallitasoknal, hogy vizsgaljon a programra. Ujra is inditottam, de ezutan se enged telepiteni. Apk kiterjesztesu cucc. Help!
-
trek8500fan
csendes tag
Pdf illetve ebookok kozul szeretnek letolteni az atorrent klienssel az n... oldalrol. Mikor ranyomok a torrentre, akkor kiirja, hogy a fajl serult vagy deformalodott. Mit lehet ezzel kezdeni? Van vkinek otlete? Elore is koszi! :-)
Blendoku jatekot ajanlom! Nagyon egyszeru, de iszonyat jol el lehet vele lenni!
-
trek8500fan
csendes tag
válasz
szoszo1973 #387 üzenetére
Szerintem realis. En most tartok 20%-nal. 23 oraja volt toltve, ebbol iment neztem 42% tetlen volt, vagyis nem hasznaltam. 13 oraja hasznalom. Tobbsegeben net, de youtube, es jatek is volt.
-
trek8500fan
csendes tag
Sziasztok
Ma vettem egy ilyen tabletet. Az inditocuccal nekem is gond volt elejen, de aztan helyreallt a rend.
Ami zavar: fulessel hallgatva olyan mintha picit terben szolna a zene, es a basszust se nagyon erzem atutonek.
Minden mas ok, igaz nekem ez az elso tabletem. Csak ez a fejhallgatos dolog zavar. A htc telom fulessel lenyegesen jobban szol. Nalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest