- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Szerintem se állítható mert a technológia szerint nincs nyomási erő érzékenység. Tehát, vagy meg van érintve, vagy nincs... Ami még bejátszhat, az a kéz nedvessége. A festő munkatársamnak állandóan száraz a keze a higító miatt. A múltkor akartam vele 2 player reactorozni. Hát, neki nem ment, mert hiába érintette meg a képernyőt, annyira száraz volt a keze, hogy nem vezette az "áramot"...
Nekem egyébként van fóliám, és valamennyivel érzéketlenebb a kijelző vele. Amikor megvettem, nekem pl., túl érzékeny volt a tab. Nem voltam hozzászokva, hogy ha egy picit is megérintem, már érzékel. Állandóan akaratlan érintéseim voltak. Mára megszoktam. Inkább érzéketlenebb a mostani szokásommal, mint túlérzékeny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Update 10.03. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest