- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
no vettem én is nexus 7 matt fóliát rá. Tiszta jó (gyanítom, a kijelző ugyanaz a kettőben, kivéve a közelségérzékelő...).
Nem sok fóliát raktam fel eddig, de megkínlódtam vele. A mérete pontosan ugyanakkora. Amire kell figyelni, hogy a felső gödörig ki kell engedni a fóliát. A szélessége jó. No felrakni nem egyszerű, az biztos. Nekem harmadjára sikerült, addigra meg a fólia összeszedett egy csomó port és szöszt... Ha porszemnél vagy szösznél fel akar buborékosodni, akkor mielőtt ráeresztenéd, nyomd ki alóla a levegőt. Akkor rásimul a szöszre, és kevésbé zavaró.
Ami biztos, hogy míg a telefonom kristály fóliájánál a sok buborék ami kialakult az idők során, nem zavaró, ez sokkalta jobban látszik a matt fóliánál. A fólia tapintása egyébként olyan mintha homokos vagy homokfújt lenne... Már rendelem is a tartalék fóliát külföldről, olcsóbban, több példányosan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- iPhone topik
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Mozilla Firefox
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest