- Google Pixel topik
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
Stefi_dzsi #2411 üzenetére
Nekem mindeddig mumus volt föltenni akármilyen fóliát is, de ez nagyon simán ment. Először ablaktisztítóval áttöröltem, majd mikroszálas cuccal ( ezt a fóliákhoz 99,9%-ban adják ) ismét átmentem rajta. Közben néha meg kellett fújkálni a kis szöszök végett. Fontos, azért kell az alkoholos meg a franc tudja milyen kémiai anyag tartalmú ablak/tükör/üveg tisztító, mert portaszító hatása van.
Bankkártyával gyönyörűen rásimogattam, nagyon tuti lett rögtön elsőre! Még talán élveztem is az eddigiekhez képestEz, amit rendeltem nem befolyásolja egyáltalán az érintőt. Megfelelően és pontosan érzékel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest