Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Nekem mindeddig mumus volt föltenni akármilyen fóliát is, de ez nagyon simán ment. Először ablaktisztítóval áttöröltem, majd mikroszálas cuccal ( ezt a fóliákhoz 99,9%-ban adják ) ismét átmentem rajta. Közben néha meg kellett fújkálni a kis szöszök végett. Fontos, azért kell az alkoholos meg a franc tudja milyen kémiai anyag tartalmú ablak/tükör/üveg tisztító, mert portaszító hatása van.
Bankkártyával gyönyörűen rásimogattam, nagyon tuti lett rögtön elsőre! Még talán élveztem is az eddigiekhez képest
Ez, amit rendeltem nem befolyásolja egyáltalán az érintőt. Megfelelően és pontosan érzékel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő