Hirdetés
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
1 órája töltöm, majd ha megdőlök kezelésbe veszem a gépet, de eközben közben villany kell neki, úgy szabad használni formázás közben is. Este mindenképp ráadom a netet.
amúgy kösz, hogy szóltál, mert a rendszer visszaállítást tuti elfelejtettem volna megcsinálni

Aztán még sd kártyát kell kipróbálni benne, hogy megy e, illetve mindent végignyomogatok amit lehet rajta, aztán ha minden stimt akkor töltögetem fel a gépet.
Közben bogarásztam a dobozát: 2013.11. havi a doboz hátulján a dátumozás ME173X a száma.
Természetesen én is fogok írni majd a gyors benyomásaimról első tapasztalataimról a géppel kapcsolatban, hogy a hozzám hasonlóan a fórumhoz frissen csatlakozók is informálódjanak.
Nekem nem lesz vele szemben olyan Űber elvárásaim, hogy olyan erős legyen a hardver benne, hogy egy platós IFA-t is kihúzzon a sárból, meg magazin fotókat lehessen vele készíteni.
Arra fogom használni amire való, hétköznapi teendők, munka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Arra fogom használni amire való, hétköznapi teendők, munka.