- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
Hát ez így elég érthetetlen miért ilyenre csinálták...sok egyszerű teló is ad áramot micro usb n...
Nekem nem is kéne hogy ílyen böszme nagy vinyók menjenek róla, hanem 2 dologra kéne. Pendrive és mobilinternet stick...
Így viszont hogy külső áramra kell kapcsolni hozzá, kitörölhetem vele... -
SztiviVander
addikt
egyszerű, ne használj ilyen clean appokat. főleg mivel semmi értelme.
launcherből szinte mindegyik jobb megeszi a maga 50-80MB-ját, ami ennél kevesebbet eszik az egyszerű mint a faék. egy 256MB ramos gépnél érteném hogy számít az hogy 30MB-ot fogyaszt a launcher vagy 100-at, de 1GB-nál mire ez a spórolás?
nekem next vált be, tabon is telón is az fut, mindent tud ami nekem kell (mappákat is) és általában elvan 60-80Mb rammal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest