Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruskop
senior tag
válasz
Szabix01
üzenetére
Én kb. 2-3 hete vettem egy asus tabot és előtte én is sokat filóztam rajta, hogy milyet vegyek. Nekem előtte egy Galaxy tab-om volt, és per pillanat örülök neki, hogy lecseréltem. Ahhoz képest az Asus egy világ klasszis. A Lenovo tabokhoz nem volt még szerencsém viszont Lenovo laptopom van. Nincs vele gond. Mindegyik elég jó és nagy márka, műszaki paramétereit tekintve tényleg nincs nagy különbség. Innentől kezdve már a Te szád íze fogja eldönteni, hogy melyik de mondjuk egy tesztet én is megvárnék róla.
-
disy68
aktív tag
válasz
Szabix01
üzenetére
Üdv,
alapból a Memo Pad egy nagyon jó és stabil eszköz. Nekem volt előtte egy wayteq tabom, ahhoz képest sokkal megbízhatóbb. Az akkuidő nagyon jó, a képe szép, nincs külön töltőcsati - csak micro usb.Hátrány (nekem): nincs otg támogatás, nincs külön hdmi, nincs mass storage mód (MTP van), és főzött rom-ok se tobzódnak rá (bár lehet root-olni és a rendszer elég stabil).
A Lenovo-ból van több verzió (wifi/3g - adat/3G - adat+telefon). Amit néztem róla összegzést, van vibra - nem derült ki, hogy a wifi-s verzióban is, vagy csak a telefonálósban - , fényérzékelő, és van hozzá 4.4-es android.
Én teljes megelégedéssel használom az Asus-t, de úgyis te tudod milyen felhasználásra kell, milyen funkciók fontosak, így első pillantásra a Lenovo se tűnik rossz választásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Civilization VII
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest