Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruskop
senior tag
válasz
Szabix01
üzenetére
Én kb. 2-3 hete vettem egy asus tabot és előtte én is sokat filóztam rajta, hogy milyet vegyek. Nekem előtte egy Galaxy tab-om volt, és per pillanat örülök neki, hogy lecseréltem. Ahhoz képest az Asus egy világ klasszis. A Lenovo tabokhoz nem volt még szerencsém viszont Lenovo laptopom van. Nincs vele gond. Mindegyik elég jó és nagy márka, műszaki paramétereit tekintve tényleg nincs nagy különbség. Innentől kezdve már a Te szád íze fogja eldönteni, hogy melyik de mondjuk egy tesztet én is megvárnék róla.
-
disy68
aktív tag
válasz
Szabix01
üzenetére
Üdv,
alapból a Memo Pad egy nagyon jó és stabil eszköz. Nekem volt előtte egy wayteq tabom, ahhoz képest sokkal megbízhatóbb. Az akkuidő nagyon jó, a képe szép, nincs külön töltőcsati - csak micro usb.Hátrány (nekem): nincs otg támogatás, nincs külön hdmi, nincs mass storage mód (MTP van), és főzött rom-ok se tobzódnak rá (bár lehet root-olni és a rendszer elég stabil).
A Lenovo-ból van több verzió (wifi/3g - adat/3G - adat+telefon). Amit néztem róla összegzést, van vibra - nem derült ki, hogy a wifi-s verzióban is, vagy csak a telefonálósban - , fényérzékelő, és van hozzá 4.4-es android.
Én teljes megelégedéssel használom az Asus-t, de úgyis te tudod milyen felhasználásra kell, milyen funkciók fontosak, így első pillantásra a Lenovo se tűnik rossz választásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Silvercrest Rajztábla
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest