- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruskop
senior tag
Ha érdekel valakit van egy eladó ilyen tabletem. Többi privátban.
-
ruskop
senior tag
válasz
Szabix01 #3711 üzenetére
Én kb. 2-3 hete vettem egy asus tabot és előtte én is sokat filóztam rajta, hogy milyet vegyek. Nekem előtte egy Galaxy tab-om volt, és per pillanat örülök neki, hogy lecseréltem. Ahhoz képest az Asus egy világ klasszis. A Lenovo tabokhoz nem volt még szerencsém viszont Lenovo laptopom van. Nincs vele gond. Mindegyik elég jó és nagy márka, műszaki paramétereit tekintve tényleg nincs nagy különbség. Innentől kezdve már a Te szád íze fogja eldönteni, hogy melyik de mondjuk egy tesztet én is megvárnék róla.
-
ruskop
senior tag
Kipróbáltam egy-két progit ami még anno androidos telón működött és most elég meglepő dolgokat tapasztaltam. Az egyik az Apex launcher a másik meg a clean master. A Clean master-el ha csinálok egy takarítást akkor az Asus launchere folyamatosan kiírja, hogy leáll. Az Apex Launcher meg lefagy. Ha törölni akarok egy képernyőt akkor ott beragad és kész.
Tud valaki esetleg a Clean masterhez hasonló takarító progit illetve valami értelmes launchert ami nem memória zabáló illetve lehet mappákat is létrehozni a menüben vagy az asztalon? -
ruskop
senior tag
Abban tudna nekem segíteni valaki, hogy magyar honban hol kapok rá képernyő védő fóliát? Olyat ami pont erre a típusra van. Nézegettem sajna sok helyen készlet hiány van. Amit találtam az mondjuk a sima memo padhoz jó és kb. 1mm-rel kisebb, ami még nem is gond.
-
ruskop
senior tag
válasz
gergom91 #3659 üzenetére
Igen, valami ilyet találtam én is. Akkor ez lesz az. Köszi.
umfrider: Eddig egyszerű volt a telefonoknál mert általában a szélességet kellett duplán venni a magasság meg marad az ami. Aztán jött a frissítés ott már bőven elég a széle x hossza. De tablet esetében bonyolódik mivel itt a rövidebb oldalt kell duplán venni mivel az a szélessége. Így jön ki az 1600x1280, viszont ez sem jó, hiába a zedge is ilyennel van tele.
-
ruskop
senior tag
Ma vettem egy ilyen tabletet. Eddig semmi gond vele. Viszont lenne egy-két beállítási kérdésem:
- Háttérképnek elvileg 1600x1280-as képeket lehet betenni, viszont ha kijelölöm a képet akkor a kijelölési terület jóval kisebb mint a kép. Kb. olyan 1440x1280-as. Létezhet?
- Ennél nem létezik esetleg olyan menüpont, hogy fejlesztői beállítások? -
ruskop
senior tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék venni egy ilyen tabot és csak annyi segítséget szeretnék kérni, hogy ha esetleg tud valaki olyan oldalt ahol firmwarekkel, driverekkel, és hasonló témákkal foglalkozik - természetesen a tabbal kapcsolatban - azt megköszönném ha be linkelné valaki. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Apple Ipad 10.generáció
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest