- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
magyarorszagon nem kenyeszithetnek a gyarto szervizenek igenybevetelere, barmikor visszaviheted a vasarlas helyere az arut, a tovabbiakat az o kotelesseguk intezni.
tovabba sima bolti vasarlas helyett erdemes interneten rendelni szemelyes atvetellel es helyszini fizetessel, mert az internetes vasarlasoknal 3 nap helyett 7 napig, es indoklas (barmilyen kis hiba) helyett indoklas nelkul visszaviheted az arut.
en egy uj keszuleket barmilyen kis hiba miatt csereltetnek, mert kesobb jobb mar soha nem lesz, ellenben csak rosszabb lesz. szerintem ne legyel lusta.
-
szoszo1973
aktív tag
Még próbáld meg a night mode alkalmazást. A tab saját fényerejét húzd fel és a progival próbáld csökkenteni.
Ha nem segít akkor szervíz.
Ha három napon belül vagy, illetve 8 napon belül webes vásárlás esetén akkor vidd vissza és kicserélik. -
forzamo
tag
Nekem nem villog pedig én a DisplayFilter -rel a minimális fényerőt még felezni is szoktam. (Éjszakai olvassásnál hasznos.) Szerintem szervizbe vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HP notebook topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- Milyen processzort vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest