Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
magyarorszagon nem kenyeszithetnek a gyarto szervizenek igenybevetelere, barmikor visszaviheted a vasarlas helyere az arut, a tovabbiakat az o kotelesseguk intezni.
tovabba sima bolti vasarlas helyett erdemes interneten rendelni szemelyes atvetellel es helyszini fizetessel, mert az internetes vasarlasoknal 3 nap helyett 7 napig, es indoklas (barmilyen kis hiba) helyett indoklas nelkul visszaviheted az arut.
en egy uj keszuleket barmilyen kis hiba miatt csereltetnek, mert kesobb jobb mar soha nem lesz, ellenben csak rosszabb lesz. szerintem ne legyel lusta.
-
szoszo1973
aktív tag
Még próbáld meg a night mode alkalmazást. A tab saját fényerejét húzd fel és a progival próbáld csökkenteni.
Ha nem segít akkor szervíz.
Ha három napon belül vagy, illetve 8 napon belül webes vásárlás esetén akkor vidd vissza és kicserélik. -
forzamo
tag
Nekem nem villog pedig én a DisplayFilter -rel a minimális fényerőt még felezni is szoktam. (Éjszakai olvassásnál hasznos.) Szerintem szervizbe vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Proxmox VE
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest