Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
magyarorszagon nem kenyeszithetnek a gyarto szervizenek igenybevetelere, barmikor visszaviheted a vasarlas helyere az arut, a tovabbiakat az o kotelesseguk intezni.
tovabba sima bolti vasarlas helyett erdemes interneten rendelni szemelyes atvetellel es helyszini fizetessel, mert az internetes vasarlasoknal 3 nap helyett 7 napig, es indoklas (barmilyen kis hiba) helyett indoklas nelkul visszaviheted az arut.
en egy uj keszuleket barmilyen kis hiba miatt csereltetnek, mert kesobb jobb mar soha nem lesz, ellenben csak rosszabb lesz. szerintem ne legyel lusta.
-
szoszo1973
aktív tag
Még próbáld meg a night mode alkalmazást. A tab saját fényerejét húzd fel és a progival próbáld csökkenteni.
Ha nem segít akkor szervíz.
Ha három napon belül vagy, illetve 8 napon belül webes vásárlás esetén akkor vidd vissza és kicserélik. -
forzamo
tag
Nekem nem villog pedig én a DisplayFilter -rel a minimális fényerőt még felezni is szoktam. (Éjszakai olvassásnál hasznos.) Szerintem szervizbe vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Bontatlan E olvasó..
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest