- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
moli.hu #5133 üzenetére
Sikerült megoldani a problémát. Többszöri gyári visszaállítás, közben az összes vírusírtó program amit play-ről ingyenesen le lehet tölteni. Aztán a végén recovery-ből wipe cashe és wipe data/factory reset háromszor egymás után.
Most úgy néz ki, hogy jó, működik rendesen minden, remélem így marad. Raktam rá egy app locker progit, így nem tud telepíteni semmit a gyerek.Köszönöm a segítséget!
Üdv: Ákos
-
szoszo1973
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérek!
Van egy me173x tab a családban. A kisfiamnak sikerült mindenféle vírust és trójait összeszedni. Ezen felül állandóan felugrálnak ablakok, hogy ezt meg azt telepítsem.
A tab belassult és letiltja az érintőkijelző bizonyos részeit.Csináltam egy gyári visszaállítást, menüből és recoveryből is de a vírusok rajtamaradnak a gépen. Mondjuk ezt nem értem, hogy hogyan. Eddig bármi gond volt a gyári visszaállítás megoldotta a problémát.
Próbáltam vírusírtókat és trójai killereket de nem javult meg.A kérdésem, hogy hogyan lehetne totál legyalulni a gépet, vagy mit lehetne tenni?
Várom a segítő ötleteket.
Köszönöm!
Üdv: Ákos
-
szoszo1973
aktív tag
Sziasztok!
Én is nyúzom már egy ideje ezt a tabot. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Az akku idő egyszerűen fenomenális.
A mai napig nem értem, hogy mitől bírja ilyen sokáig de megdöbbentő a 8-10 óra aktív üzemidő.
Az meg hab a tortán, hogy a kamerája átlag feletti. A fényképezés és a videózás is teljesen jó minőségű.Egyszóval jellemezve: kiváló készülék.
Egy kis bajom van vele, mégpedig az, hogy a kamera üvege összekarcolódott.
Keresgéltem a neten de nem találtam hozzá komplett hátlapot.
Ha valakinek van bontott vagy tud olyan helyet ahonnan rendelni lehet, az szóljon legyen szíves.Köszönöm!
Jó tabozást mindenkinek.
-
szoszo1973
aktív tag
Még próbáld meg a night mode alkalmazást. A tab saját fényerejét húzd fel és a progival próbáld csökkenteni.
Ha nem segít akkor szervíz.
Ha három napon belül vagy, illetve 8 napon belül webes vásárlás esetén akkor vidd vissza és kicserélik. -
szoszo1973
aktív tag
válasz
dongokiller #415 üzenetére
Ha jól emlékszem azt írták itt a fórumon, hogy totalcommander nem látja de az intéző látja.
És van egy menü ahol be kell állítani, hogy mit szeretnél usb csatlakozáskor. -
szoszo1973
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Pont azért kérdezem mert nekem is a mostani tabom 3 óra körül van és kicsit hihetetlen volt számomra, hogy ekkora akksival 8-10 órát elmenjen egy tab.
De úgy látszik a hardver annyira energiatakarékos, hogy tényleg tudja.Érintőceruzával próbálta már valaki? Megy rendesen az érzékelés?
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
trek8500fan #388 üzenetére
Az nagyon jó!
Akkor végül is mondhatjuk, hogy vegyes használattal kibír egy egész napot? (reggeltől-estig) -
szoszo1973
aktív tag
Sziasztok!
A 10 órás akkuidő mennyire felel meg a valóságnak?
-
szoszo1973
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy a típusszámban lévő változások mit jelentenek?
Asus MeMO Pad HD 7, ME173X-1A014A
Asus MeMO Pad HD 7, ME173X-1A010A
Asus MeMO Pad HD 7, ME173X-1A011A
Asus MeMO Pad HD 7, ME173X-1O008A
Asus MeMO Pad HD 7, ME173X-1G002A
Asus MeMO Pad HD 7, ME173X-1F007AÖssze-vissza minden forgalmazónál más számok vannak és nem találok semmi információt ez ügyben.
És elvileg nem a szín kódja.???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest