- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
de melyik varos?
tok: mivel a tablet az asszonye, igy ugy dontottem, hogy elobb odaadom a tabletet, majd utana mar rakerdezhetek, hogy milyen szinu tokot akar ra, hisz ugy mar nincs tonkreteve a meglepetes. A hivatalos tokokat mutattam neki, mert fontos lenne, hogy a tablet tokkal egyutt vekony maradjon, es azok ugy neznek ki. A sarga szint valasztotta, ami a persona cover, kovetkezonek pedig a keket, ami a transcover (mellesleg ez tokeletesen egyezik az en valasztasommal). Most nezzuk, hogy honnan lehet normalis aron szerezni, sajnos az amerikai szallitom szombaton mar indul haza (hozza a Nook HD+ tabletem), igy hozza mar nem tudom megrendelni $20+6% afaert
Mivel europaban ugyanez a tok 30 GBP, igy lehet elhalasztjuk a tokot, mig valaki ujra megy usaba.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest