- Még el se terjedt, de már másolnak
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
de melyik varos?
tok: mivel a tablet az asszonye, igy ugy dontottem, hogy elobb odaadom a tabletet, majd utana mar rakerdezhetek, hogy milyen szinu tokot akar ra, hisz ugy mar nincs tonkreteve a meglepetes. A hivatalos tokokat mutattam neki, mert fontos lenne, hogy a tablet tokkal egyutt vekony maradjon, es azok ugy neznek ki. A sarga szint valasztotta, ami a persona cover, kovetkezonek pedig a keket, ami a transcover (mellesleg ez tokeletesen egyezik az en valasztasommal). Most nezzuk, hogy honnan lehet normalis aron szerezni, sajnos az amerikai szallitom szombaton mar indul haza (hozza a Nook HD+ tabletem), igy hozza mar nem tudom megrendelni $20+6% afaert
Mivel europaban ugyanez a tok 30 GBP, igy lehet elhalasztjuk a tokot, mig valaki ujra megy usaba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest