- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabika7676
csendes tag
válasz
Burning Sky
üzenetére
Szia! Tudnál nekem segíteni? Olvasom, hogy töröltél lapokat. Eredetileg ugyebár 5 lap van. Karácsonyra kapott a fiam egy asus tablet-et, és (nem tudni, hogy), de az 5 lapból 2 lett, és egy gyárilag telepített képet tett fel háttérképnek, valamint eltűnt az összes játékalkalmazás ikonja. A képet visszaállítottam, és az ikonokat is, de maradt két lap, a nagyfiú meg szeretné, ha 5 lenne. Ezek után a két fiam addig kapcsolgatta össze-vissza a játékokat, hogy egyszer csak (ki tudja, honnan) előjött egy lap, aminek a tetejére az volt írva, hogy Szórakozás, és ott lehetett "forgatókönyvek"-et állítani. Egyet sikerült visszaállítani, de annyira kapkodtak a tablet felé a srácok, hogy gyorsan ki is léptünk onnan, és azóta sem jöttem rá, hogy lehet lapokat törölni, vagy visszatenni. Nálunk egyébként, mikor a gyári képet betette háttérképnek, nem húzta szét, hanem ugyanaz a kép volt mindkét oldalon. Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest