Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
densoft
üzenetére
Ahogy én tapasztaltam egyesekenél, a pdf az nem feltétlenül egy jól ismert állatfajta, még annak se, aki amúgy használja is naponta. Annyi megvan, hogy duplán ráklikkel és megnyílik ("az adobé igaz ?").
Az Asus-nak nincs saját pdf olvasója, az egyebeket nem rakja rá alapból, így a használati utasításhoz, mielőtt elolvashatnánk kellene egy google fiók, azt be kell állítani, majd a play-en találni egy pdf olvasót, ami annyiból állna, hogy bepötyögi a keresőbe az illető, hogy pdf, de ez sokaknál az "ááá én ehhez nem értek.." felszólalást váltja ki. Más kontextusban ezzel már találkoztam
.Tehát nem lehet az embereket eléggé alábecsülni
, de, vagy inkább pont ezért, meg lehetne természetesen oldani, hogy egy kis ikont kiraknak a kezdőoldalra, ami akár egy helyi html fájlra mutat, ami tartalmazza a használati utasítást.-----
(#3089) Monochrome
nagyon találó a leírás
Új hozzászólás Aktív témák
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
, de, vagy inkább pont ezért, meg lehetne természetesen oldani, hogy egy kis ikont kiraknak a kezdőoldalra, ami akár egy helyi html fájlra mutat, ami tartalmazza a használati utasítást.