- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Libretom
aktív tag
válasz
emerzee #2865 üzenetére
A honlapodon olvastam a Genius LuxePad 9100 Bluetooth billentyűzetről írt praktikus és részletes ismertetődet. Ma meg is vettem egy ilyen klaviatúrát, melyhez mellékeltek egy cetlit, amin ez olvasható: "Az Android rendszer kizárólag angol nyelvű billentyűzetkiosztást támogat."
Egyébként a boltban (E.D.) is kifejezetten mondtam, hogy Asus Memo Padhoz kell, és magyar ékezetes betűkkel akarom használni. Mondták, hogy jó hozzá. Egyelőre nem álltam neki a párosításhoz.... Biztos nincs félreértés ugye: a magyar ékezetes betűk is jól megjelennek a LuxePad-dal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux haladóknak
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest