Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Nekem a két Asus közt egyértelmű volna a döntés. Két dolog miatt esik ki a Nexus 7-es rögtön: egyrészt baromi keveset van időm játszani, akkor is csak valami egyszerűvel nyomulok, tehát nem vonz az erősebb hardver. A másik a memóriakártya 'bővítés' lehetősége. Ez így konkrétan nem igaz, mert nem bővíteni akarom, hanem kártyaolvasóként használni. Páromnak és nekem is SD --- microSD-kártya átalakítós fényképezőnk van, valamint van egy autós kamerám, ami szintén így rögzít. Nincs is kényelmesebb, mint beletenni a TAB-ba és megmutatni a képeket a rokonságnak, vagy visszanézni, merre jártunk.
Ezen kívül szemezgetek még az Acer A1-810-essel. Olvasgatom a fórumokat, melyikkel milyen problémák vannak. Azért egetverő gondok nincsenek. Látványosan mennek efelé az álak, emelkednek a paraméterek.De hol találsz te ilyen árakat? Vagy te nettóval kalkulálsz??? Mert sajnos a Refurbished Nexusra kevesebb a gari, ami engem zavar. Már egyszer megjártam, kell a gari a TABra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi haladó szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Hardcore café
- PlayStation 4
- Star Wars rajongók
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- reMarkable 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash CF8 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest