Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Iphone applikáció problémák
- Honor 90 - modellalkat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kige91
csendes tag
Sziasztok! ME70C-hez nem találtam külön topic-ot, ezért írok ide. Akadt egy kis gondom, a gépemmel, ami sajnos egy alacsonyabb röppenés végén repedt digitizerrel végezte. Be is tudtam hozzá szerezni egy nem is olyan drága pótalkatrészt, de bontás közben akadt egy kis gond. Az LCD csak és kizárólag fekete képet mutat, nagyon vigyáztam rá, mégis kicsit megsértettem az LCD ragasztott burkolatát. Véleményetek szerint menthető, vagy kuka az lcd is ezek után?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- Bontatlan E olvasó..
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest