- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android dual SIM okostelefonok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tmano
csendes tag
válasz
Csendeske #4741 üzenetére
Nagyon Köszi a segítségeket! A helyzet az, hogy ez a rootzenfone mégis megcsinálta, letöltöttem egy harmadik helyről valót, és az volt a legfrissebb apk azzal ment a rootolás. (Mondjuk leszedtem a playből pár progit amelyek root checkerek és az egyik azt mondja hogy rootolt, a másik hogy nem, a harmadik meg egyszer azt hogy igen, egyszer azt hogy nem...őrület)
szóval most rootolva lett szerintem, jöhet a következő lépés..elkezdtem letörölgetni a telepített appokat, de rájöttem hogy a gyári softwarenak fentartott 4.17Gb a 8-ból kicsit böki a szemem azaz egy új romot kellene felraknom...valakinek van ötlete? ha jól látom erre nincs cyanogenmod. 4.4.4 van rajta, hát nem mennék nagyon vissza az időben, de olyan kellene amit fejlesztenek folyamatosan...
köszi eddig is mindent
üdv,
E.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest