Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tmano
csendes tag
válasz
Csendeske
üzenetére
Nagyon Köszi a segítségeket! A helyzet az, hogy ez a rootzenfone mégis megcsinálta, letöltöttem egy harmadik helyről valót, és az volt a legfrissebb apk azzal ment a rootolás. (Mondjuk leszedtem a playből pár progit amelyek root checkerek és az egyik azt mondja hogy rootolt, a másik hogy nem, a harmadik meg egyszer azt hogy igen, egyszer azt hogy nem...őrület)
szóval most rootolva lett szerintem, jöhet a következő lépés..elkezdtem letörölgetni a telepített appokat, de rájöttem hogy a gyári softwarenak fentartott 4.17Gb a 8-ból kicsit böki a szemem azaz egy új romot kellene felraknom...valakinek van ötlete? ha jól látom erre nincs cyanogenmod. 4.4.4 van rajta, hát nem mennék nagyon vissza az időben, de olyan kellene amit fejlesztenek folyamatosan...
köszi eddig is mindent
üdv,
E.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest