Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Arra főzött ROM-ot nem fogsz tudni telepíteni a zárt bootloader miatt, de a rendszer fürgébbé tétele és kitakarítása megoldható azért, ha ebben a topicban olvasgatsz kicsit vissza.
-
Csendeske
aktív tag
Értem! Akkor ez csak egy átverés valószínűleg.
Azért az usb hibakeresést bekapcsoltad előtte?
Igazából erre hogy KO13 ME176C/CX, elég sok találatot dobott a Google. Csak van valami használható?
Vannak itt ilyen tulajok azt hiszem! Ők többet tudnának segíteni. Nekem ME173X van. -
Tmano
csendes tag
jah igen tudom már melyik ez a rootzenfone. Ezzel már szívtam 1-2 hete. Konkértan annyi a rootolás nála, hogy az apkát elindítom, és kéri hogy kapcsoljam ki a wifit és a data networkot, majd a rootolás gomb megnyomása után 10 másodperccel indítsam újra a gépet. A 10 másodperc alatt felugrik egy kis ablak hogy az asus DEMO software sikeresen telepítve lett. Ennek következménye az hogy a gépen 2-3 percenként hanggal elindul a termék DEMO progija ami kb a mediamarktban fut egesz nap. Letörölni nem tudod, csak egy titkos kód beírásával, de akkor az egész tabletet visszaállítja gyárira és rakhatsz fel mindent újra. Most nem tudom ez átverés e ez a rootzenfone, neten még olyat találtam hogy állítólag masnak is ez a demo telepult de második restartra rootolva lett...szóval nekem ez nem vált be...lehet vmi vírusos vagy akármilyet raktam fel ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest