- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
Sziasztok, engem eléggé zavart, hogy a JB - gondolom ez készülékfüggő is - soft gombjainál nincs állandó jelleggel a menügomb, van olyan alkalmazás, ahol kellett volna. Olvastam, hogy elvileg lehet a system könyvtárban buherálni, hogy megjelenjen, de bizakodóan azt nem bántottam, hátha jön még frissítés.
Kerestem megoldást a problémára, első körben arra jutottam, hogy mindenképp root szükséges. Framaroot-tal egyszerűen ment a rootolás. Itt halkan megjegyzem, aki reklámellenes, annak van root után az adAway - xda-n megtalálható - progi, ami netes lista alapján tilt a hosts fájl módosításával.
Nézegettem több lehetőséget (alkalmazást) menü gomb megjelenítésére és a számomra legjobban használható a full!screen app lett, amolyan kettő az egyben megoldásként (fullscreen - saját vezérlők).
A progi beteszi teljes képernyőbe a képet és az alsó két sarokba kis félkör gombokat helyez el (ezek testreszabhatóak, méret, kinézet, átlátszóság stb.). A gombokhoz funkciókat rendelhetünk események alapján:
- gomb megnyomása
- gombon simítás (swipe)
- gomb hosszú megnyomásaLehet olyat is, hogy valamelyik eseményre egy kis félkör menü jön fel, amire további funkciókat tehetünk - a kis félkör menü nálam nem ment fekvő módban.
Az értesítések és a megnyitott-alkalmazás választó is elérhető (kicsit nehezen reagál ugyan).Nekem mindenesetre bejött a dolog, akinek hasonló igények merülnek fel - és root-olta a készülékét -, annak ajánlom.
---------------
szerk:
(#1691) manu75a Dolphin browser remekül viszi a flash tartalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Update 10.14. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest