Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
Sziasztok, engem eléggé zavart, hogy a JB - gondolom ez készülékfüggő is - soft gombjainál nincs állandó jelleggel a menügomb, van olyan alkalmazás, ahol kellett volna. Olvastam, hogy elvileg lehet a system könyvtárban buherálni, hogy megjelenjen, de bizakodóan azt nem bántottam, hátha jön még frissítés.
Kerestem megoldást a problémára, első körben arra jutottam, hogy mindenképp root szükséges. Framaroot-tal egyszerűen ment a rootolás. Itt halkan megjegyzem, aki reklámellenes, annak van root után az adAway - xda-n megtalálható - progi, ami netes lista alapján tilt a hosts fájl módosításával.
Nézegettem több lehetőséget (alkalmazást) menü gomb megjelenítésére és a számomra legjobban használható a full!screen app lett, amolyan kettő az egyben megoldásként (fullscreen - saját vezérlők).
A progi beteszi teljes képernyőbe a képet és az alsó két sarokba kis félkör gombokat helyez el (ezek testreszabhatóak, méret, kinézet, átlátszóság stb.). A gombokhoz funkciókat rendelhetünk események alapján:
- gomb megnyomása
- gombon simítás (swipe)
- gomb hosszú megnyomásaLehet olyat is, hogy valamelyik eseményre egy kis félkör menü jön fel, amire további funkciókat tehetünk - a kis félkör menü nálam nem ment fekvő módban.
Az értesítések és a megnyitott-alkalmazás választó is elérhető (kicsit nehezen reagál ugyan).Nekem mindenesetre bejött a dolog, akinek hasonló igények merülnek fel - és root-olta a készülékét -, annak ajánlom.
---------------
szerk:
(#1691) manu75a Dolphin browser remekül viszi a flash tartalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 26
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Lenovo TAB M11 tablet
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest