- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
A család egy ME176C-t használ augusztus vége óta. A kijelzővel nekem nincs bajom, szerintem jók a színei és elég éles is - de ez ízlés dolga, nekem meg a szemem nem túl jó ehhez.
Az Android 4.4.2 rajta, nem 4.3 ahogy írják, a többi adat stimmel a boltnál.A készülékre most jött új frissítés, amiben a kétablakos támogatás és az App 2 SD támogatás tűnt fel elsőre, bár az utóbbi nem tudom, KitKat alatt mit kellene csináljon:
Eddig nem volt "Áthelyezés SD-kártyára" gomb, most meg már van. De ha egy alkalmazásnál, ami támogatná, használni akarom, akkor azt írja, hogy az SD kártyán nincs elég hely vagy nem érhető el. Szóval nem értem, hogy lehetne használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest