- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
Rickazoid #71 üzenetére
Talán az az oka, hogy pont a 3G egy olyan 'fícsör' ami miatt jobban nyílik az emberek pénztárcája (már azé a rétegé, akinek ez fontos).
Engem sem zavarna, ha lenne benne 3G, félreértés ne essék, de ha ezért drágább lenne (mert az lenne) akkor inkább nem kérem, köszi.Kb ez volt nem olyan rég az autógyártásban a légzsák. Én még vettem autót egy olyan korban, amikor a légzsák még csak a luxusautók kiváltsága volt (de legalább is az extralistán szerepelt), ma viszont már egy alap Dáciába is be van építve, mert olcsóbb levenni a polcról egy légzsákos kormányt, mint gyártani egyet nélküle.
Előbb-utóbb meglesz a Ti vágyatok is.
Bár lehet mégsem. Notebook frontot máig ugyanez a helyzet. Valamikor az volt a hordozhatóság "netovábbja", mégis a mai napig alig (vagy egyáltalán nem) találni olyan belépőszintű, de márkás note(net)bookot, amiben lenne 3G. Vagy ha van, akkor +20-30ezerrel drágább mint a 3G nélküli.SZERK:
Avicularia
Affene, kicsit bő lére eresztettem, és máris megelőztél -
Avicularia
veterán
válasz
Rickazoid #71 üzenetére
Azért zavar mert nincs kedvem 20-30K-t kiadni egy számomra felesleges funkcióra amit sosem használnék.
TF300 ból van 3G-s, ha arra van valakinek szüksége.
Megnéztem àrlistában és 34K-val drágább a 3G-s TF300-as mint a wifis. Nos ennyit nem vagyok hajlandó fizetni egy általam sosem használt ficsörért. -
-Gerzson-
aktív tag
válasz
Rickazoid #71 üzenetére
Már leírták. Ez egy 3G nélküli tablet. Sokaknak, nekem így is megfelel. Egy net előfizetés elég nekem, ha szükséges megosztom. Tervezem egy ilyen vagy hasonló 2. tablet beszerzését a gyerekeknek,és 3G nélkül is pont megfelel.
Aki pedig olyan igényes, hogy kell a 3G neki az keressen megfelelő készüléket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest