Hirdetés

ASUS MeMO Pad 10 Smart - elérhető erőgép

Bevezető, tartozékok

A 2010-es iPad bemutatójának idején Steve Jobs azt provizionálta, hogy a táblagépek előbb vagy utóbb legyőzik, de legalábbis átveszik a netbookok helyét a piacon. Ez az első pillanatokban még merész kijelentésnek tűnt, azonban a legújabb hírek szerint valós jövőképnek bizonyul, mivel hihetetlen számban jelennek meg tabletek, és jelenleg már szinte minden árkategóriában találunk megfelelőnek mondható termékeket. A prémiumgyártók mellett természetesen igen kedveltek a kisebb gyártók eszközei is, ám az ASUS legtöbbször a felső szegmenst célozza meg készülékeivel, említhetnénk itt akár a Transformer Pad Infinityt, de a tajvaniak gyártósorán készülő, mégis Nexus 7 néven ismert gépezet is igencsak nagy népszerűségnek örvend.

ASUS MEMO Pad 10 Smart
[+]

A csúcs 10 hüvelykes tabok viszont jóval 100 ezer forint felett kaphatók, így nem csoda, ha valamivel itt is érdemes lenne egy kis árversenybe kezdeni. A most nyúzásra kerülő modell az Asus MeMO Pad 10 Smart nevet kapta, és lényegében messze túlmutat az ASUS MeMO Pad fantázianevet kapó hét colos "kistestvérén". Hardveres szempontból teljesen rendben van a cucc, ám az eddig megszokott prémium anyaghasználat a mérsékelt árnak esett áldozatul. Természetesen ettől még elég sok felhasználóhoz elérhet a kütyü, mivel az ASUS frissítései rendszerint a legelsők között érkeznek meg, a Tegra 3-as chipsetnek pedig még bőven messze van a kifutási ideje, így nem kell félni egy esetleges tajvani eszköz megvásárlásától.

ASUS MEMO Pad 10 Smart
[+]

A csomagolás tipikusan ASUS-féle kivitelezéssel bír, viszont érdekesség, hogy ezt a tálalást inkább a notebookoknál használják. Valójában egy kartondobozban juthatunk hozzá a tablethez, melyen a logón és a mottón kívül túl sok információt nem nagyon találunk. Ez a kijelentés a tartozékokra is vonatkozik, mindössze egy töltőfejet, egy microUSB kábelt, egy törlőrongyot és egy leírást bocsátanak gyárilag a rendelkezésünkre.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés