- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Avicularia #79 üzenetére
A legjobb példa az eredeti xoom vagy thinkpad tablet. Utóbbiba ha wifised volt, vehettél modemet, amit csak be kellett rakni, minden elő volt készítve. 3G-s xoomnál pedig sok mindent be lehet rakni: 4g lte, hdspa+, nfc, SSD!, második modem, akár dual simmel.
-
dejaris
addikt
válasz
Avicularia #79 üzenetére
Most mondtam egy osszeget, de bisztos hogy nevetseges amibe kerul, lasd szifonok peldaja, csak 5.5 dollaral dragabb 32GB-os a 16-osnal.
-
dejaris
addikt
válasz
Avicularia #77 üzenetére
Vagy pedig beepitik es csak 3g-vel arulnak mindent, egy ezressel dragabban. Ezert lazadoznak szerintem sokan. A 3g legyen alap, aztan mindenki csinal amit akar.
-
dejaris
addikt
válasz
Avicularia #73 üzenetére
Azt azert ti se gondoljatok komolyam, hogy a 3g beepitese 30 rongy.
-
Pixa
aktív tag
válasz
Avicularia #73 üzenetére
Ezen kívül mennyi más van amit nem használsz ki és fizetsz érte? Rengeteg!
-
Rickazoid
addikt
válasz
Avicularia #69 üzenetére
"tud választani bőségesen a kínálatból."
Khm... azért azt a kínálatot meg lehet nézni, csak pont az nem tud választani belőle, aki nem akarna egy vagyont rákölteni, de mégis elvárná a minőséget.
Amit viszont én már tényleg nem értek: miért zavarná azt, aki úgyis otthon ül vele csak egy 3G modem? Nem kell használni. Viszont nélküle az, akinek meg kellene, nem tudja megvenni, csak ha jóval többet költ rá, mint amennyit szánna rá vagy beéri valami noname kínai akármivel. Nem egy olyan tételről beszélünk, ami különösebben befolyásolná a tabletek árát... arról nem is beszélve, hogy otthon ülve fényképet sem csinálsz tablettel, főleg ha van ugyanolyan vagy jobb kamerával telefon, mégsem sír miatta senki, hogy nem kell oda mert úgyse használja.
Bár mit csodálkozok, a divat az úr... -
haris
őstag
válasz
Avicularia #69 üzenetére
Hiába mondom, sokan csak azt ismételgetik, hogy "de miért nincs?"
A többi kérdésedhez nem tudok érdemben hozzászólni, mert még nincs és egy darabig nem is lesz tabletem, így tapasztalatom sincs velük kapcsolatban.
Asus TF300-al nagyon kacérkodtam karácsonytájt, amikor egyes boltokban 100ezer körül volt dokkoló nélkül az ára, de győzött a józan ész, és inkább elköltöttem ezt a pénzt bejárati ajtóra, mert a régin már keresztül fújt a szél.
A 'noname' márkát nem veszek, és amíg nincs feleslegesen meg az a pénz, amit Tabra költenék, addig csak áhitozok utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest