Új hozzászólás Aktív témák
-
KINKY_007
aktív tag
-
CoDWaW07
őstag
Kicsi a bors de erős...Ez még pluszba drága is
-
Joachim21
őstag
Overkill, ez kell a Bitfenix Prodigy gyomrába!
-
Kiflinger
tag
válasz
Neovenator #25 üzenetére
Ahogy a lap is!
-
BlackPriest
őstag
En egy ilyenben is el tudnam kepzelni: Cooler Master Silencio 352
-
Góliát
őstag
Itt ennyi az ára! [link]
-
jim bcs
nagyúr
hát én sem, annyi volt a panaszos komment hogy el sem akartam hinni
nem bizony, ha azt nézed ott a Gene sokkal olcsóbban ugyanazzal a hangkártyával az úgy ok, ha annyira a hang számít akkor meg venni kell egy matx lapot bele meg egy jó hangkártyát amit lehet egy jó erőlködőre kötni és kész, ha a másik oldalról nézed akkor egy erősebb H-s lap bele egy 30-40k-s hangkari igaz árban az impact-nál vagyunk de a külön hangkari meg odaveri
-
KINKY_007
aktív tag
válasz
hszilard666 #27 üzenetére
Szerintem fordítva:
Ez sokkal jobb lap, mint a stinger, de az meg a legszebb mitx szvsz. -
jim bcs
nagyúr
válasz
hszilard666 #27 üzenetére
jogos
Ezt a lapot a Gamer társadalom egy része kérte az Asus-tól, lassan már 2 éve könyörögnek nekik, több ezer aláírás és email-t követően most megcsinálta az Asus, emiatt az ára nem mérvadó lehet megvenni.
-
hszilard666
veterán
Hááát nálam ez nem lesz nyerő... Nem váltok 3770k ról 4770k ra csak azért hogy legyen egy gyönyörű lapom amit havi 1 szer látok... marad az evga stinger
-
Neovenator
senior tag
Igen, pont ezt akartam javasolni, hogy inkább más deszka, mint másik ház...ugyanis ebben a méretkategóriában nem nagyon találni jobb ár/teljesítményű házat. Lehetne mondani alternatívaként néhány Lian-Li és SilverStone dobozkát, de ezek egy teljesen más ár-ligában versenyeznek sajnos...
-
törölt tag
Nagyon pöpec kis deszka. De ezt az Asus-tól meg is szokhattuk
-
jim bcs
nagyúr
szeptembertől lesz kapható hazánkban, méghozzá 69 500 Ft-os ajánlott bruttó végfelhasználói áron
Nagyon szép lett az biztos de az ára nem annyira inkább akkor Maximus VI Gene.
-
bteebi
veterán
Értem én, csak a gyakorlatban nem tudom elképzelni - a létjogosultságát. Ha már portable és gamer, akkor egy DTR noti, ami persze a közelébe se érne az általad leírt konfignak, de legalább tényleg hordozható. Attól még, hogy valami kicsi, nem lesz hordozható: ha a kezembe vágnának egy 10 centi oldalhosszúságú ozmiumkockát, nem tudnám sehová se vinni, mert több mint 22 kiló, és nincs rajta fogás se. De ha egy óriástoronyra applikálnak egy fület, még az se lesz igazán mobilis. Szerintem egy Mini-ITX-es házzal szerelt gép se igazán hordozható, bár tény, hogy egy kicsit kényelmesebb, mint mondjuk egy midi toronnyal. De ettől függetlenül külön kell cipelni a monitort, a billentyűzetet és az egeret is... nem ugyanaz a kategória, mint egy laptop szállítása.
De hogy kicsit idézzek tőled: Portable Gamer PC - pick 2. (Tehát a lehetőségek: Portable PC, Gamer PC; a Portable Gamer-nek meg nincs sok értelme
).
-
válasz
Neovenator #13 üzenetére
Huh, ezt jó hogy mondod... Tudsz esetleg valami jobb ház alternatívát hasonló méretben, jobb elrendezéssel? Nekem eddig ez a ház volt a befutó az új masinához, de most dőlni látszik a dolog...
No igen, vagy nem ilyen lapot veszek...
[ Módosította: radi8tor ]
-
Hát innét meg hová tűnt a PCI-E csati?
-
Béééla
őstag
Milliomos csemetének biztos instant get lenne, ebből tényleg lehetne egy kis morcos erőművet építeni.
Egy kis vizes kombinált hűtést mondjuk tuti igényelne, és nem tudom elképzelni most azt a házat, amibe normálisan elférne (Prodigy nem ér, mert az böszme nagy)LAN partykra meg tökéletes lenne, nagy gépet hurcolásszon a hóhér
-
radi8tor
MODERÁTOR
Jó kis lap, egyedül az "integrált" hangkártya miatt érné meg a vétel. 1db PCIe slot miatt VGA kártya mellé már nem férnek hangkártyák ITX-be.
-
Neovenator
senior tag
Pontosan. Illetve mégsem, mivel a deszka elrendezése a lehető legszerencsétlenebbül sikerült az Elite 120 szempontjából, a proci szinte semmi levegőt nem kapna benne egyrészt a VRM nyák miatt (teljesen letakarja az oldalsó ventit), másrészt a pont a foglalathoz került tápkábelek miatt (eltakarja a HDD cage-re rakott 12 centis ventit).
-
SQX_Barto
addikt
Nagyon durva ára van...
A nevet meg kell fizetni, de nem ennyire.
Részemről az Asrock mini ITX kínálata sokkal szimpibb és nincs ennyire elszállva az ára...
Meg nekem alapból a Haswell se igazán bejövős, bár ha a régebbi foglalat kukázva lesz, akkor ez vagy ennek valamelyik utódja okosabb választás lesz talán.Az egyetlen jó dolog ebben a lapban szerintem a hangkártya, minden más erős túlzás...
Bár egy subaruwrc féle tuning próbára azért kíváncsi lennék#Neovenator: 120 helyett érdemesebb megvárni a 130-at, a poén, hogy pont ezt a lapot tették bele az összerakási videóhoz
Nincs már HDD keret, van benne vízhűtés lehetőség moddolás nélkül szellőző előlap, szinte minden hibát kijavítottak a 120-ból (kivétel a merev lábak)
Már csak meg kell jelennie... Kicsivel lesz drágább az elődnél elvileg -
tikshow
addikt
Maximus VI nem IV
-
tomistarkapi
tag
Big up! Nagyon jók az asus cuccai egy jó ár kellene meg hozzá
-
bteebi
veterán
Mini-ITX + ROG: wtf??? Minek (kinek)?
Ilyennel járni lanpartyra? Ott nem a nagy (gép/ház) a menő? Bár szállítani, cipelni nehezebb, de a dicséretek mindenért kárpótolnak
.
-
gery2123
őstag
Uh ez nagyon bejon. Szép, tud, baba :-D
-
válasz
hszilard666 #2 üzenetére
Jelenleg igen, később majd a Broadwell-t is. Lefelé (előző generációkkal) semmi mással nem kompatibilis.
-
hszilard666
veterán
És ő csak haswell procit fogyaszt?
-
XuChi
addikt
És mindez kerül .......... ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Bittorrent topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Légies iPhone halvány színei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest