Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Értem én, csak a gyakorlatban nem tudom elképzelni - a létjogosultságát. Ha már portable és gamer, akkor egy DTR noti, ami persze a közelébe se érne az általad leírt konfignak, de legalább tényleg hordozható. Attól még, hogy valami kicsi, nem lesz hordozható: ha a kezembe vágnának egy 10 centi oldalhosszúságú ozmiumkockát, nem tudnám sehová se vinni, mert több mint 22 kiló, és nincs rajta fogás se. De ha egy óriástoronyra applikálnak egy fület, még az se lesz igazán mobilis. Szerintem egy Mini-ITX-es házzal szerelt gép se igazán hordozható, bár tény, hogy egy kicsit kényelmesebb, mint mondjuk egy midi toronnyal. De ettől függetlenül külön kell cipelni a monitort, a billentyűzetet és az egeret is... nem ugyanaz a kategória, mint egy laptop szállítása.
De hogy kicsit idézzek tőled: Portable Gamer PC - pick 2. (Tehát a lehetőségek: Portable PC, Gamer PC; a Portable Gamer-nek meg nincs sok értelme
).
-
bteebi
veterán
Mini-ITX + ROG: wtf??? Minek (kinek)?
Ilyennel járni lanpartyra? Ott nem a nagy (gép/ház) a menő? Bár szállítani, cipelni nehezebb, de a dicséretek mindenért kárpótolnak
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest