- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #37 üzenetére
Már a BH sem tudott annyi újat mutatni, mint a 2. Az 1 a 2-höz képest kb valami tech-demónak tűnhet, annyiban jobb lett. A BH-ban emellett a párbeszédek is kicsit ellaposodtak, de ettől függetlenül király game. A Revelations nincs meg, nem játszottam vele, még nem volt kedvem megvenni
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #37 üzenetére
jó lett az is, csak az előző részekhez képest már nem tudott annyi újítást felmutatni, mint pl amennyit az első rész után a második hozott (elvégre is be kellett érni egy hookblade-del meg az új bombákkal kb).
-
Youri
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #29 üzenetére
Ez pont azon gamek egyike, amiben a multi csak a pistik miatt van. Azok, akik a sztori miatt játszanak vele, na meg persze a lenyűgözően megkomponált környezet és karakterek miatt, azok lesz*rják a multit.
-
Xerxész
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #27 üzenetére
Szerintem te akkor nem a történet részét élvezted, hanem a játék részét. Az AC szériát a történet viszi előre...jöhet itt nekem mindenki a multival, meg a grafikával, de ez történetorientált játék. Az még csak adalék, hogy a történet egy jó játékba van ágyazva, szép grafikával...ráadásul sandbox.
Szerintem akinek kicsit is fontos a játék sztorija, annak nem vált/válik unalmassá a game.
-
maszi99
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #7 üzenetére
"pihentetni"- na még csak az kéne
Örökzöldek nem pihennek, ráadásul nem is tudok benne rossz dolgokat, kellemes bármikor elővehető darab.
Ők legalább tartják némileg az ígéreteiket, nézd meg a Diabló3-at, na az amit pihentetni kellene végleg, mert az emberek törpje már igen tele van a 6 évi halogatással
Nincs semmi gond azzal hogy hozzák a szintet minden évben, legalább van értelme a munkájuknak. -
Xerxész
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #7 üzenetére
Szerintem már a Revelations kiadásakor (sőt, megkockáztatom, hogy már előtte is) tudták, hogy melyik korban, milyen helyszínen, milyen történettel és milyen főhőssel fog játszódni a számozott 3. rész. Az is lehet, hogy párhuzamosan fejlesztették a Revelationst és a 3. részt, bár ez nem valószínű.
Nem véletlen, hogy már márciusban fognak mutatni képeket, videókat. Az csak jó marketing volt, hogy megkérdezik a rajongókat, hogy kinek mi lenne jó.Amit én nagyon nem szeretnék, az a távolkeleti helyszín és történet. Ezért félek is egy kissé, amióta megnéztem az Embers-t.
Személy szerint egyébként a világháborús történetszálnak örülnék a legjobban. Egyiptom vagy más más ókori sztori szintén előkelő helyen áll, de az USA polgárháború sem rossz. Bejönnek a képbe a szabadkőművesek, lehet hogy említést tesznek a titkozatos Pénzveremről, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged