- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Hát jah ezek után meg nemtudom hol várják el hogy megvegye bárki is, ezzel se lesz mellőzve a warez, csak valami indok kell, bár ő dolguk, konzolra veszik mint a picsa, az hogy pc-n ilyen lesz szerintem nem sokakat érint, a pc-s játékokba belexarnak de hát ez látszik is, mondjuk legalább olcsóbbak a játékok pc-re, bár ez kevés vigasz. Csak ilyenkor mi a ráknak adják ki ha kb full leszarják a pc-s ipart, a konzolos eladásokból már úgyis megszedték magukat, én úgy vagyok ezzel hogy vagy jót vagy semmit.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Wolverine #25 üzenetére
Hát mondjuk így még többen fogják majd letölteni, így sem tudják megállítani a warezt, így max nem veszik meg a játékot és néznek mást, majd ha itthon nem 8-13 lesz egy játék akkor szívesen kidobok rá pénzt, csak még az is hozzá jön ehhez hogy egy rohadt játék 1-2 év után is tartja magas árát és nem mindenki akar várni éveket, én pl most szeretném kipróbálni és nem akkor amikor esetleg már nem lesz lehetőségem rá. Nem gondolják hogy majd én pénzt fizetek azért amivel kibasznak velem, ezzel inkább fokozzák az egészet vagy eltántorítják az embereket a vásárlástól. A végén csak konzol lesz ami nem baj, mert mindenki tudja hogy gépre fejleszteni sok pénz amiből meg túl sok nincsen. Amúgy meg legtöbben azok warezolnak akiknek nincs lóvéjük pl diákok, de ellenben viszont van idejük, akik meg dolgoznak azok megvehetnek pár játékot csak idejük nincs játszani velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest