- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lord Patrick #5 üzenetére
ha esetleg később mégis "elromlana" az az érzékelő, írd meg ide mindenképpen! (ha még emlékszel)
és köszi a +tapasztalatot, legközelebb auto "tisztítom", mielőtt supportot értesítem.
-
Lord Patrick
újonc
Sziasztok.
Én is hasonló képpen jártam, azzal a különbséggel, hogy nekem még egy régebbi tipus / Porsche 911 turbo / van.
1,5 éve mutatott nekem kalibrálási problémát a fent emlitett 888 -as hibakóddal.
Már majdnem kidobtam, mondván, hogy elromlott, de nem volt szivem, mert annyira szép a dizájnMa reggel irtam a Fanatec supportnak, és beszámoltam a történtekről.
1 órán belül megjött a válasz, hogy minden gond nélkül postázzák részemre az optikai szenzort, amit itt és már angol fórumokon is láttam.
De mielőtt elküldik, tegyek egy próbát azzal, hogy megtisztitom az érzékelőt, mert nem minden esetben szükséges a szenzor cseréje.Kormány szét, burkolatot le, száraz papirzsepi a kézben, és neki álltam tisztitani az amúgy is számomra szinte pormentes alkatrészt.
Ez kb 2 percet vett igénybe, az összes többi alkatrész szemrevételezésével együtt.Burkolat vissza kormány fel.
Kábelek a helyükön, kormány az asztalon.
Kalibrálás kezdődik, eddig minden ok.
Várok 10 mp-et, semmi, 1 percet, semmi, ezután már kezdtem bizakodó lenni, hogy esetleg mégsem kell visszairnom a supportra, hogy küldhetik a csomagot, ami mellesleg 15 Euró + postaköltség.És láss csodát, mintha ma bontottam volna ki a dobozból. A termék hibátlan.
Örömömben egy kávé elfogyasztását követően, elkezdtem róni a köröket egyik kedvencemmel az F1 2012 -vel, Szeretett vezérlőm azóta is gond nélkül, kitartóan üzemel.
Természetesen irtam a supportra egy köszönő levelet a gyors reagálás, és a segitőkészségük miatt.
Az egészből csak akartam kihozni, hogy a Fanatec support-ja tényleg gyors és segitő kész, de ami a legjobban meglepett, hogy bár nekik pénzük lett volna belőle, ha eladják a szükséges alkatrészt, de nem beszéltek rá a vásárlásra. Én ritkán találkozok ilyen terméktámogatással.
Remélem van akinek tudtam ezzel segiteni.
-
bercsi
aktív tag
Szia!
Nem nagyon akarok beleugatni, de a kormány elején lévő csavarok azok imbusz csavarok.
A torx csavarok így néznek ki.Hasonlóak, de mégsem ugyan azok. Főleg a kisméretűek.
Csak onnan tudom, hogy nap mint nap találkozok ilyenekkel
Písz!!!! -
fagy53
nagyúr
Üdv!
Köszönet a cikkért, bár nekem nincs szerencsére ez a típusú kormány és nem is lesz, de dicséretes, hogy gondoltál a közléssel másokra, a hozzád hasonló cipőben járó sorstársakra...
Nagy gond, hogy nem sikerült elhárítani a hibát, de bízzunk benne, hogy sikerülni fog, én a komplett cserében bízom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest