- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
hát ja, valós emberi felhasználást nézve a nagyon aktív usernek is ki kell bírnia egy moto maxx telóval a teljes napot (egy ember 6-8 órát alszik is egy nap!).
szóval hajrá üzemidő növelés, és értékeljük hogy a moto (és néhány másik gyártó is) évek óta dolgozik már a témán. előbbire jó példa hogy moto-éknál még a legújabb telefon, a moto x is 2 magos procit használ 720p kijelzővel, mert a f***okverésen kívül minek is több, ha az akksiidő neadjisten prioritás.
tudom, moto fanboy vagyok, de ha a sima razr hd-m is kibír 24+ óra valós használatot 5-6 óra screentime mellett (ok ebből 6 óra automata smartactions repülő móddal), akkor el kell ismerni hogy egy maxx azért elég potens versenyző a témában
-
zsirfecske
addikt
dehogynincs, droid maxx vagy akár az lg g2 is hozza az 1 napot. persze effektív 24 órás videólejátszást egyik sem tud (bár a g2 12 órája is figyelemre méltó és ez alapján az új droid maxx is tudhat vagy 16-18 órát).
amúgy a gyorstöltés meg 1-5%-ról csalóka, mert a mai akksik és töltők alapból is az alsó tartományban töltenek leggyorsabban. pl. 5-ről 25%-ra nekem kábé ugyannannyi idő alatt tölt mint 95-ről 100%-ra.
szerk.:
hopp, közben írtatok páran. én egyedül a gsmarena tesztjeiben láttam eddig normális akksi mérési metódust, ezért nekem az az etalon. azért egy ilyen, 22 órás folyamatos 3G talktime telóra azt mondani hogy nem bír ki egy nap aktív használatot az túlzás. ok, a razr is tud 20 óra 3G talkot a pirinyó 2000 mah akksijával, de ott a modem szélsőségesen jó, screen on time-ban 7-8 óra körül elvérzik. ezért szerintem az azonos körülmények közötti 3 faktoros mérés (3G talk, web browsing és videolejátszás) alapján már egy 21/9/16 órás értékekkel bíró razr maxx is felruházható az 1 napos aktív használatot nyújtó jelzővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest