Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Itt nem a töltő a szűk keresztmetszet. Töltőből olyat csinálnak amilyet nem szégyellnek.
Az aksi, ami képes ekkora töltést elviselni, na az az érdekesebb része. De biztos hogy hogy van, hisz a komolyabb modell autóknál műküdik a technika. Viszont az élettartalom.. háááát.. na. -
Jozsó
tag
Nekem ahhoz, hogy egy napig használjam a telefonom legalább 1500 mAh áramra van szükségem (azért ennyi, mert ekkora a mostani aksim kapacitása és estére mindig lemerül)
Namost ha jól számolom, akkor hogy ezt az áram mennyiséget 10 perc alatt beletoljam kéne 9A. Ez azért egy elég komoly áram egy kis töltőtöl. (a normál töltők jó, ha 1-2 A-t tudnak).
Hát nem tudom. Kicsit kételkedem.
-
Hobbbyt
őstag
Ó.. Régi szép emlék mikor a SE T310-esem vasárnap feltöltöttem, és mire újra kellett tölteni elfelejtettem, hogy hová raktam a töltőt.. Havi 5-6 töltés volt az átlag.. Ma ez heti 8
-
Lomha 8V
addikt
Na, az a rózsaszín igazi japán vonal. Szinte látom magam előtt a csivitelő lányokat ezt markolva a "diszkójátékteremkocsmában".
-
razorka777
veterán
Ha valóban így lesz, akkor remélem a többi gyártó is a fejéhez kap.
-
zdanee
őstag
Fesztiválra mobil-akku. Amikor elmentem 2 hétre hátizsákozni pár éve, vettem egy 4400mAh-osat. Az N900-am akkoriban 1320mAh-os akkut evett és moderátón két napot bírt (plusz volt egy pót akkum is). Ezzel a setuppal a két hét alatt egyszer kellett csak konnektor (bár a tudatalattimban ott motoszkált végig, mint egy elvonási tünet
).
-
culas25
tag
Emlékszem, nyáron voltam fesztiválon, volt ott egy konnektoros telefontöltő pont, emberek hálózsákban aludtak a telefonjuk mellett a földön, én is háromnegyed órát ültem ott feleslegesen, csak hogy legyen telefonom. Ha ezt 10 perc alatt is meg lehet oldani, akkor meghajlok a technológia előtt. Ehhez képest a Note 3 karórával, meg iPhone 5 ujjlenyomat olvasóval csak parasztvakítás. Persze ha az említett egy nap üzemidő egy átlagos nap, nem csak készenlét meg 2 hívás.
Már csak tegyék bele a technológiát egy vízálló sony-ba, és kész az álom telefon, még a TFT is maradhat
-
BenHans
addikt
Jéééé igaza lett Verne Gyulának, lehet utazni az időben, egész addig vissza tudunk már menni ímikor volt még szufla a telóban.
Megjósolta az iPhone-t is
["a találmány ugyanis eluralkodik az embereken, betör a közélet és a magánélet minden szegletébe, lebomlanak a társadalom megszokott szabályai, és végül egész Európát a katasztrófa szélére sodorja"]
-
Lirion
addikt
válasz
zsirfecske #33 üzenetére
A korábban linkelt cikkben benne van, hogy 75%-os fényerő mellett folyamatos videólejátszás 13 órát ment.
(#37) cain69
Az életszerű körülmény mindenkinek mást jelent, ami a cikkben szerepelt, az pedig egy átlagos nyúzást ír le, nem egy aktív használatot. -
Ádám16
addikt
Mindenbe megy az S800, a Qualcomm idén nagyot kaszál.
Egyébként számomra hihetetlen, de aztán majd meglátjuk, mit tud felmutatni. -
moleculez
veterán
Ha a kapacitast nem novelik, vahy nem akarjak, akkor legalabb a toltesen javithatnanak, de nem ugy mint itt, hanen pl fel ora alatt 100%, vagy hasonlo. Ne, hiszem el, hogy ez 2013-ban lehetetlen, amikor emberi DNS-t mutenek lassan... Egy kurv@ akksit meg lehetetlen tovabbfejleszteni...
-
beast27
senior tag
Kíváncsi leszek a kész termékre mert ez így túl szép hogy igaz legyen
-
Hegasus
senior tag
ez nagyon ígéretes, de arra vagyok kíváncsi, hogy ez másfajta akkumulátor, vagy li-iont vagy li-pot terhelik meg ennyire rövid idő alatt, mert akkor nem lesz hosszú életű...
a baj csak az, hogy ez nem aktív használat... ez átlagos használat, nekem is elmegy napi 4 óra zene, 7 óra böngészéssel, szinkronizációkkal a padfone2, de én azt hívnám aktiv használatnak, ha folyamatosan ég a kijelző, játszol, tanulsz rajta, netezel, alatta szól a zene, megszakìtod hanghívásokkal... úgy meg egy se bírja estig... tehát mondjuk 16 órás kijelző idő... -
zsirfecske
addikt
hát ja, valós emberi felhasználást nézve a nagyon aktív usernek is ki kell bírnia egy moto maxx telóval a teljes napot (egy ember 6-8 órát alszik is egy nap!).
szóval hajrá üzemidő növelés, és értékeljük hogy a moto (és néhány másik gyártó is) évek óta dolgozik már a témán. előbbire jó példa hogy moto-éknál még a legújabb telefon, a moto x is 2 magos procit használ 720p kijelzővel, mert a f***okverésen kívül minek is több, ha az akksiidő neadjisten prioritás.
tudom, moto fanboy vagyok, de ha a sima razr hd-m is kibír 24+ óra valós használatot 5-6 óra screentime mellett (ok ebből 6 óra automata smartactions repülő móddal), akkor el kell ismerni hogy egy maxx azért elég potens versenyző a témában
-
Én a másik telójukat várom, vmi mini, 4.5 invhes fullhd kijelző, snapdragon 800, 13mpes kamera.
-
válasz
zsirfecske #33 üzenetére
attól függ, ki használja. ha ember, akkor az alszik is, ergo nem célszerű mind a 24 órát teljesen kihazsnáltnak tekinteni, hanem max 16-18at.
ha valami droid, azt persze zavarja, hogy a fülére tett telefonnak kikapcsol a kijelzője hívás közben. -
döntsd el, mit akarsz mérni. a 22 órás folyamatos, megszakítás nélküli telefonhívás bekapcsolt wifivel nem életszerű körülmény, hanem demonstráció. ha a kütyü életszerű körülmények közötti teljesítményét akarod megtudni, akkor egy kicsit tovább kellett volna olvasni a belinkelt cikket.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
zsirfecske #33 üzenetére
Tiszta sor, csak vmi példát hoztam. De akkor legyen 20%->50%.
-
HawerKing
őstag
Ott a baj hogy Japanon kivul nem valoszinu
-
zsirfecske
addikt
dehogynincs, droid maxx vagy akár az lg g2 is hozza az 1 napot. persze effektív 24 órás videólejátszást egyik sem tud (bár a g2 12 órája is figyelemre méltó és ez alapján az új droid maxx is tudhat vagy 16-18 órát).
amúgy a gyorstöltés meg 1-5%-ról csalóka, mert a mai akksik és töltők alapból is az alsó tartományban töltenek leggyorsabban. pl. 5-ről 25%-ra nekem kábé ugyannannyi idő alatt tölt mint 95-ről 100%-ra.
szerk.:
hopp, közben írtatok páran. én egyedül a gsmarena tesztjeiben láttam eddig normális akksi mérési metódust, ezért nekem az az etalon. azért egy ilyen, 22 órás folyamatos 3G talktime telóra azt mondani hogy nem bír ki egy nap aktív használatot az túlzás. ok, a razr is tud 20 óra 3G talkot a pirinyó 2000 mah akksijával, de ott a modem szélsőségesen jó, screen on time-ban 7-8 óra körül elvérzik. ezért szerintem az azonos körülmények közötti 3 faktoros mérés (3G talk, web browsing és videolejátszás) alapján már egy 21/9/16 órás értékekkel bíró razr maxx is felruházható az 1 napos aktív használatot nyújtó jelzővel. -
gkris3
tag
Gondolom ratolnak az akksira jo nagy aramot, kivancsi vagyok a jo kis li-polymerek hany toltes utan fogjak feldobni a bakancsot.
-
Csak nem közös designerük van a Samsunggal?
-
Hadrian
tag
Aztán utána meg még 1 órát kell tölteni, hogy 100 %-on legyen az akksi.
-
-
helltp
aktív tag
Hát a fujitsut ismerve nem hinném hogy túlságosan pénztárcabarát lesz, föleg ha itthon nem is forgalmazzák...
-
tubica2012
csendes tag
Így kell ezt csinálni!
Kár, hogy hozzánk nem jut el,pedig nagyon jónak ígérkezik. -
Dany007
veterán
Az igen! Meglássuk mi lesz a vége!
-
b4zsi-
őstag
jól hangzik
-
zdanee
őstag
Akkor most tisztelettel megkérnénk a többi mobilgyártót is, hogy lássanak hozzá az akkumulátorok fejlesztéséhez, mert az akkuk méretének növelése és a fogyasztás csökkentése bár jó dolgok, de végső soron csak megkerülik a problémát és nem megoldják.
-
fi:zi'k
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
Igéretes.
-
Tutu7030
veterán
Túl szép, hogy igaz legyen.
-
Xaels
félisten
Miért kételkedem, hogy 1nap aktívabb használatot bírna 10perc töltés után. Meg kérdés az akku élettartama és, hogy mennyibe kerül a cseréje ha kimúlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest