- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Most már a 7-es alól írok. Kezdek vele megbarátkozni. Egész csini, és okosan lett felépítve. Eddig volt egy kék halál, de nem voltam itthon.
Remélem az volt az utolsó. -
Arnold2
őstag
Azt hiszem részben (vagy egészben), hozzám is szóltál.
Nekem semmi bajom nincs, hogy így jött meg. Az a lényeg, hogy működjön.
Nekem csak az nem tetszett, hogy ha már megrendeltem, akkor jöhetett volna egy elegánsabb csili vili lemezen. Hisz mint írtam le is tölthettem volna (legális forrásból, a Tisztaszoftver program keretében), ami ingyenes. Valamint ha sikerült az XP-t, az Office-t valamint a 32 bites 7-est szép eredeti lemezre legyártani, akkor a 64 bitest miért nem?Valamint ahogy te is írtad ez már szűk 3 hónapja a piacon van. S ahogy megtudtam már az elejétől kezdve lehetett kapni 64 bitest is.
De megint hangsúlyozom, nem hőbörgés gyanánt írtam a bejegyzést, csupán egy kis vicces érdekességnek.
-
Arnold2
őstag
-A tisztaszoftver.hu -ra nem kell bejelentkezni.
-Nem 1000 Ft-ot buksz ha megrendeled, olvass utána jobban. Valamint nem bukód a pénzed.
-Ha február 28. után lejár akkor több mint valószínű, hogy meghosszabbítják. Ha jól tudom akkor az állam és a MS évente köti újra. Ez ellen kár lenne hőbörögni. Valamint neked mint végfelhasználónak szintén köteles vagy évente új serial-t kérni (persze nem törik rá d az ajtót ha nem). -
Arnold2
őstag
Nna akkor nem csak én voltam szerencsés
Amúgy nekem van egy fölös 32-bites korongom. 4600 Forintért postázom is neked
Amúgy lentebb írták, hogy a serial jó a 32 és 64 bithez egyaránt.(#19) Lauda: Te ráragasztanál egy matricát a lemezre?! Vagy nem értem. A matricának a tokon a helye, ha magán a korongon lenne az érdekes "error" üzeneteket dobna fel a meghajtóban.
-
Arnold2
őstag
Jókor mondod
(#4) zfarkas: Ez természetesen így van. De addig a fél vagy egy évig legalább nem torrentről letöltött félmegoldásokkal operálok hanem eredeti (TDK lemezre írt) példányon dolgozok/tanulok.
(#5) finest: Én is nagyon remélem. Betettem, az autorun elindul, legjobb tudomásom szerint tényleg 64 bites. De érdemben csak hét végén tudok majd vele foglalkozni.
Akit érdekel, az nézzen vissza vasárnap, hogy mire jutottam.(#11) Lauda: Legjobb tudomásom szerint anno mikor megjelent a boltokban a Hetes nem volt 64 bites változat.
Én arra gyanakszom, hogy vagy teljesen elfogyott (bár szerintem elsők között voltam az igénylő lapommal), vagy nem készült honosított változat belőle.Minden esettre jót tett volna kis lelkemnek ha egy originál lemez köszönt volna vissza a pufi zacsiból. De ha működik akkor végül is tök mindegy, hogy mire van írva.
Bár most ahogy gondolkodom ezen, eszembe van egy olyan szituáció, mikor kiszáll nálam valamilyen nyakatekert ok miatt a szoftver rendőrség és kéri hogy mutassam be az eredeti lemezeket. Én meg: hát, izé, ööö tessék. A TDK rajta nem a lemez márkája biztos úr hanem "Tanuló Diákoknak Készült" rövidítése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest