- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Jókor mondod
(#4) zfarkas: Ez természetesen így van. De addig a fél vagy egy évig legalább nem torrentről letöltött félmegoldásokkal operálok hanem eredeti (TDK lemezre írt) példányon dolgozok/tanulok.
(#5) finest: Én is nagyon remélem. Betettem, az autorun elindul, legjobb tudomásom szerint tényleg 64 bites. De érdemben csak hét végén tudok majd vele foglalkozni.
Akit érdekel, az nézzen vissza vasárnap, hogy mire jutottam.(#11) Lauda: Legjobb tudomásom szerint anno mikor megjelent a boltokban a Hetes nem volt 64 bites változat.
Én arra gyanakszom, hogy vagy teljesen elfogyott (bár szerintem elsők között voltam az igénylő lapommal), vagy nem készült honosított változat belőle.Minden esettre jót tett volna kis lelkemnek ha egy originál lemez köszönt volna vissza a pufi zacsiból. De ha működik akkor végül is tök mindegy, hogy mire van írva.
Bár most ahogy gondolkodom ezen, eszembe van egy olyan szituáció, mikor kiszáll nálam valamilyen nyakatekert ok miatt a szoftver rendőrség és kéri hogy mutassam be az eredeti lemezeket. Én meg: hát, izé, ööö tessék. A TDK rajta nem a lemez márkája biztos úr hanem "Tanuló Diákoknak Készült" rövidítése.
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest