- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
L3zl13
nagyúr
Miért is beszél magáért? Ahogy én levettem a bemutatott sablon-futuriszikus alkalmazásoknak egyáltalán nem a grafikai teljesítmény a fő akadálya jelenleg sem.
Virtuális valóság? Hogy lesz egy új grafikus chiptől jól használható VR szemüvegünk?
Valósághű látványt nyújtó bejárható várostérkép? Ahhoz először valakinek le kéne modelleznie minden várost ilyen részletességgel.
Az utolsó váras dolog tök ugyanez.Ha bemutattak volna egy jelenlegi PC-s vagy konzolos játékot jó minőségben és sebességgel futni egy ilyen chipen az sokkal inkább meggyőzött volna, mint ez a nagy rakásnyi parasztvakítás.
-
sliuser
csendes tag
Ha ez így megy tovább, nem lesz ennek jó vége...
-
Zolexx
aktív tag
Állat lessz
-
mrhitoshi
veterán
Kis lépés az ARM-nak de nagy lépés a mobiltechnológiának.
-
Straw
senior tag
Ez egy szörnyeteg, kiváncsi lennék az akkura milyen "jótékony" hatása van
-
tzsolesz
nagyúr
Nah, ez ütős lesz nem kicsit. Nem gondoltam volna, hogy ezek a rendszerek ilyn dolgokra is képesek.
-
RaveForce
veterán
hm, a videó magáért beszél, de az szomorú,h még a mostani termékciklusok végét kikell várni h azon is kaszálhassanak még, és csak eztán jön ez, bár mindennel ígyvan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged